FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Noul dinamovist Katsikas e Salomao nr. 2! "Accidentarea din 2015 i-a frânt aripile, a stat un an pe bară!"

Katsikas, într-unul din puținele meciuri jucate în Olanda pentru Twente
Katsikas, într-unul din puținele meciuri jucate în Olanda pentru Twente

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 13:15

Noul transfer al lui Dinamo, fundașul central Georgios Katsikas, a avut o ascensiune fulminantă până în 2015, când s-a accidentat grav. De-atunci a mai jucat doar 14 meciuri în doi ani

Ultima dată la Esbjerg, în Danemarca, Katsikas, 27 ani, a făcut un pas înapoi în cariera sa după ce, în 2015, ajunsese la Twente.

Cu toate acestea, cariera sa la campioana Olandei din 2010 s-a încheiat, practic, imediat după transfer. Acesta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și a stat 294 de zile pe bară!

"Era titular la PAOK, a ajuns la Twente pentru a juca în primul unsprezece, după care a venit acea accidentare. N-a mai prins decât patru meciuri la ei în doi ani, plus câteva la echipa a doua, apoi s-a transferat la Esbjerg", spune Thodoris Vasilis, jurnalist gazzetta.gr.

2
ani este perioada pe care a semnat Katsikas cu Dinamo

"ERA EXTREM DE MOBIL ȘI RECUPERA MULTE MINGI"

Vasilis spune că nu l-a mai văzut, în ultimii doi ani, pe Katsikas, însă, "când juca la PAOK, ultima sa perioadă de top, era un fundaș foarte puternic, mobil, extraordinar la recuperări și intrări prin alunecare".

La minusuri, grecul spune că Georgios suferă la "tehnică, nu este atât de bine înzestrat. În plus, va avea succes la Dinamo doar dacă va scăpa de teama venită după accidentare. Dacă va trece peste asta, se va impune!".

ȘI SALOMAO SAU MARGIOTTA SUNT LA FEL!

 Primul transfer al lui Dinamo din această vară, portughezul Salomao, este în aceeași situație. 

În 2014, portughezul a devenit indisponibil după ce a suferit o accidentare extrem de gravă la genunchiul drept, fiind diagnosticat cu o ruptură la ligamentul încrucișat anterior.

Potrivit examinării RMN la care Gazeta a avut acces, medicii i-au recomandat să facă o operație de înlocuire a ligamentului.

Mai mult, italianul dorit de Dinamo,   Francesco Margiotta, 23 de ani, s-a operat la genunchi în februarie după o accidentare la ligamentul încrucișat. După operație nu a mai jucat niciun meci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (83)
zecs93
zecs93  •  29 Iunie 2017, 02:50
Postat de saviola2_8 pe 28 Iunie 2017, 17:24

categoric, dar nu mi se pare o strategie buna. mai degraba risti cu tineri romani decat cu jucatori reesapti, pe care sa-i iei sa-i vopsesti sa ii pui cat de cat pe picioare si la anu sa plece la mai bine. Nu Contra e de vina sau mutu, ca asta e bugetul domnului Ionut, insa strategia e gresita din punctul meu de vedere. Se merge pe jucatori liberi, dar nici din aian liberi de orice fel, ca sunt si unii liberi carora trebuie sa le dai sa,lariu de 20 25 de mii, minim. Se merge pe jucatori, cum ai spus tu care aveau potential candva si au fost opriti de accidentari si acum ei accepta orice salariu( probabil) doar ca sa se puna pe picioare. Nu mi se pare o strategie sanatoasa pentr dinamo si pt niciun club romanesc. Dinamo tocmai a castigat campionatul u19, de ce n-ai forta mai degraba 2 3 tineri, decat sa aduci astfel de jucatori, salamo si mai stiu eu cine....Dar ma rog, timpul va demonstra daca strategia a fost buna sau nu, oricum si buna daca e ar fi doar pe termen scurt. Asta e, fiecare doarme cum isi asterne, eu va urez succes in europa si sa obtineti cel multlocul doi in campionat, 1 e rezervat, se stieee, pan` de paste....:))

cu tineri ca patrick petre,dudea care se imbata in avion si joaca la pacanele ?? Nu multumim, asta e mentalitatea fiecarui jucator tanar roman, ajuns odata in echipa mare, isi da aere de mare vedeta, crede ca daca joaca pe accelasi post cu ronaldo,messi,griezmann sau benzema li-se permite acte de indisciplina, si nu in ultimu rand, sa inchei cu un final, Dinamo va juca in Europa dupa 4 ani, crezi ca poti risca cu tineri fara experienta acolo ??? Pai esti mancat inca din prima repriza de orice echipa !!!

zecs93
zecs93  •  29 Iunie 2017, 02:47
Postat de saviola2_8 pe 28 Iunie 2017, 17:13

marica macar a fost cineva in fotbal, fata de no name-urile astea:) dar nu asta e problema, eu n-am auzit in viata mea de un club sa transfere doi jucatori cu aceeasi accidentare suferita si sa se intereseze de altii care au acelasi tip de accidentare! dar cateilor li se pare frumos, nimic ciudat, hahaha!

Ahhh ce imi place ca prindeti curaj inainte de meciuri, curaj gaina ca te tai :))))))))))))))))))))) asa ati zis si de palic,gnohere,puljici,Mevlja cine pana mea sunt no nameurile astea si de 11 meciuri, adica fix de cand v-ati schimbat numele in FCSB n-ati mai stiut ce e aia victorie impotriva lui Dinamo, dar imi place la voi ca aveti curaj, tineti-o tot asa,o sa va dea no nameurile astea de nu o sa mai trageti la caruta vreodata cailor :)))))))))))))))

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  28 Iunie 2017, 22:39

dar de ce nu spui de Aliberbec ca sta numai accidentat la fcsb...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează