FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Noul erou al lui Dinamo s-a destăinuit în fața fanilor! Mattia Montini și secretele sale: "M-am antrenat cu Totti și iubesc câinii"

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2018 09:00

Eroul lui Dinamo, Mattia Montini, a prins aripi după hattrick-ul reușit în fața Craiovei și spune că echipa sa are șanse mari să meargă în primele 6, în ciuda diferenței de puncte. 

- Mattia, ai jucat foarte bine cu Craiova: 3 goluri marcate, dintre care unul spectaculos, cu călcâiul. Este cea mai frumoasă reușită din cariera ta?
- Nu! Am marcat multe goluri spectaculoase de-a lungul timpului. Preferatul meu, pe care îl consider cel mai frumos, a fost un gol de la jumătatea terenului, care l-a surprins pe portar. L-am marcat în primul meu an la Benevento.

- Cum ai gândit acea fază?
- Nu am gândit-o deloc. A fost instinct pur!

- Ai sărbătorit în vreun fel victoria cu Craiova?
- Nimic ieșit din comun. Acasă, cu iubita mea.

- Situația lui Dinamo din clasament totuși nu este foarte bună.
- Este adevărat, dar eu cred că vom ajunge în play-off dacă vom reuși să jucăm în continuare așa cum am făcut-o împotriva Craiovei. Trebuie să ne concentrăm și să păstrăm această linie.

"Joc de la 6 ani!"

- Ce te-a convins să vii la Dinamo?
- Știam de club, am văzut și meciuri la televizor în trecut. Am semnat cu Dinamo pentru că m-a atras istoria clubului. Mă bucur foarte mult că evoluez pentru o echipă cu o tradiție atât de mare.

- Spune-ne câteva lucruri despre tine.
- Să mă gândesc... M-am apucat de fotbal la 6 ani. Deși tata iubește fotbalul, decizia a fost în totalitate a mea, nu m-a influențat cu nimic.

- Mircea Rednic ce ți-a transmis când ai ajuns în Ștefan cel Mare?
- Mi-a spus că încep o nouă aventură a vieții mele și că îmi urează mult noroc. E un om foarte pozitiv, indiferent de situație.

"Juventus e tradiția familiei!"

- Ce idoli din fotbal ai avut sau ai?
- Jucătorii mei preferați sunt Fernando Torres și Ronaldo "Il Fenomeno".

- Echipa preferată?
- Juventus Torino! E tradiție în familia noastră, și tata e fan Juve.

- Pe ce post te simți cel mai bine în teren?
- De-a lungul timpului am jucat pe toate pozițiile de atac, dar cel mai bine mă simt vârf.

"M-am antrenat cu Totti"

- Ce plusuri și minusuri ai ca jucător?
- Nu știu pentru că nu m-am gândit niciodată la asta. Încerc să fiu profesionist în fiecare zi, atât pe teren, cât și în afara lui. Mi-aș dori însă să mă perfecționez la executarea loviturilor libere.

- Te-ai format la juniorii lui AS Roma. L-ai cunoscut pe Francesco Totti?
- Da, normal! M-am antrenat des cu el. Am vorbit din când în când pentru că el interacționează mereu cu jucătorii tineri, glumește cu ei și le acordă atenție. E legenda Romei!

- Ce ar însemna pentru tine să joci în cupele europene cu Dinamo împotriva Romei?
- Ar fi ceva incredibil, dar în momentul acesta sunt realist și spun că trebuie să ne concentrăm doar pe play-off. În acest moment, e singurul lucru care contează pentru noi!

- Ce obiective ai pentru 2019?
- Să îmi păstrez mentalitatea pozitivă indiferent ce se întâmplă. Doar așa poți să ai evoluții bune: cu o gândire pozitivă.

"Nu am jucat niciodată în Serie A pentru că nu am performat suficient de bine" Mattia Montini

"În Italia, cei mai cunoscuți fotbaliști români sunt Hagi, Chivu și Mutu pentru că au avut cariere foarte mari. Preferatul meu este Cristi Chivu" Mattia Montini

"Cel mai dificil adversar pe care l-am întâlnit a fost fundașul Juan, care a evoluat la AS Roma și la naționala Braziliei. Am jucat împotriva lui la antrenamentele Romei" Mattia Montini

4 goluriîn 5 meciuri a marcat Montini în acest sezon de Liga 1, fiind al doilea golgeter al "câinilor", după Salomao, care are 6 reușite în 20 de meciuri

Preferințele lui Montia

Mâncarea preferată: paste
Băutura preferată: ceai
Mașina preferată: Range Rover Velar
Ceasul preferat: Rolex și Hublot
Firma de haine preferată: Nike
Destinația de vacanță preferată: Maldive
Antrenorul preferat: Carlo Ancelotti
Fotbalistul preferat: Cavani

Iubește câinii!

Mattia Montini joacă pentru "câinii roșii" și chiar îi iubește! Atacantul italian are doi câini din rasa buldog, "Prince" și "Jolie", pe care și i-a tatuat pe antebraț:

"Am 9 tatuaje! Cu părinții, câinii mei și alte momente importante din viața mea", a dezvăluit Mattia.

111

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  18 Decembrie 2018, 11:28
Postat de cobra_z pe 17 Decembrie 2018, 12:52

superdorel va fi fericit totusi daca acest mincinos va fi transferat la fcsb...sa pupi acolo unde scuipi e calitatea unui fcsbist adevarat...

FELICITARI!frumos raspuns ,hai dinamo !!!!!!!!!!

vasy86le
vasy86le  •  17 Decembrie 2018, 16:36
Postat de gintonic pe 17 Decembrie 2018, 10:57

caminero, preferam sa raspunzi la subiect, nu sa spui baliverne cu "5 mesaje si un redactor"... eu am dat doar un mesaj si nu am alt cont !!! ... deci, te intreb si astept raspuns: esti mandru de cum a luat fiinta echipa dinamo in 1948?... esti mandru de istoria (abuzurile) lui dinamo in vremea comunista?... stii originea numelui rusesc dinamo ce reprezinta de fapt "di-na-mo"?

Tu ce vrei ma sa demonstrezi? Tu esti mandru de trecutul tau comunist? esti mandru de faptul ca dragnea si oltenii lui au ajuns sa conduca aceasta tara si ca o distrug? Eu sunt Dinamovist, nu m-a interesat niciodata de unde vine numele Dinamo, nu am prins perioada comunista, aveam 3 ani cand a cazut regimul Ceausescu, pe la 10 am inceput sa iubesc echipa Dinamo, si am inceput sa o iubesc pentru ca imi placea cum joaca, imi placea ca joaca in culorile Alb si Rosu, imi placea numele, imi placea pentru ca avea jucatori buni etc, de atunci imi place si Real Madrid si Manchester United si Juventus.Lasa tu trecutul in trecut si traieste prezentul, e tot ce conteaza, daca stau bine si ma gandesc si Craiova tot in trecut a avut cele mai mari performante.

iosif_vs
iosif_vs  •  17 Decembrie 2018, 13:36

IdiotulDănuț Ognean a îmbrăcat iar costumul de prostălău.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează