FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Nu a mai rezistat și l-a sunat pe Gigi Becali din cantonament: „I-a spus că nu mai iese din cameră” » De la ce a pornit totul

Cristi Tănase și Laurențiu Reghecamf
Cristi Tănase și Laurențiu Reghecamf

Articol de , - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 13:29

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan a vorbit despre cum lucrau Laurențiu Reghecampf și Thomas Neubert la FCSB și a povestit că în 2013, Cristi Tănase l-a sunat pe Gigi Becali și a cerut să plece de la echipă.

- Doping crezi că există în fotbal?
- Există, dar în România nu. Că le băga Reghe ozon în fund și le dădea pungulițe, ăsta e dopaj? Dușmăniile în fotbal se nasc cel mai rapid, te filmează unul că faci ceva, dacă într-adevăr îi dopezi. Vine repede unul şi te dă în primire. S-au scris tot felul de tâmpenii când a venit Neubert. El le dădea vitamine, ceva psihologic în primul rând. Era autosugestia.

"Reghe şi Neubert, metode simple într-un fotbal înapoiat"

-Ai tu siguranţa că Neubert lucra curat sută la sută?
- Ştiţi de ce au reuşit Neubert cu Reghe apelând la metode care în lume sunt fireşti? Fiindcă ei le-au aplicat în premieră într-un fotbal înapoiat. Au adus un TRX și se uitau la el că ziceai că-i mușcă. Făceau exerciții de izometrie. Până au învățat se dădeau numai cap în cap. Erau lucruri normale. Dar pentru alţii, care se suiau pe laptop crezând că e cântar şi ascultau jucătorii în camere cu cana la ureche, normal că păreau SF-uri.
Vă zic ceva în premieră legat de Cristi Tănase. Când a venit Laur la Steaua, în primul mandat, jucătorii vomitau după fiecare antrenament. Ceva cumplit! Nenorocire. Reghe a fost coșmarul vieții. Tănase l-a sunat pe Gigi și i-a zis că el nu mai face nimic, că nu mai iese din cameră. Şi era un jucător potent fizic.

Citește și: 

EXCLUSIV Cum comentează Anamaria Prodan informațiile că s-ar fi despărțit de Reghe și ar fi cu Dan Alexa: „O să anunț în gura mare: «Nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
minell73
minell73  •  24 Ianuarie 2019, 17:19
Postat de ge3orge3 pe 24 Ianuarie 2019, 15:29

Stire de 6 ani...f interesant.

E de 6 ani, gigist fara minte, dar acum se afla mai multe. Atunci totul era mascat.

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Ianuarie 2019, 17:08

***... incredibil..*** Prodanca...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  24 Ianuarie 2019, 16:02
Postat de sebastian.vettel pe 24 Ianuarie 2019, 16:01

Intrebare: daca sunt atat de eficiente aceste antrenamente, de ce nu mai foloseste nimeni trx ? Nu vorbesc de pungute, ce nu s-a dovedit ramane folclor. Dar aceasta "normalitate" in viziunea mopului trebuie clarificata. Presupunarea mea e ca femeia asta cu compirtament becaliot e la fel de afona la fotbal precum puscariasul din pipera. E insa dependenta de putere si bani, iar caracterul infect o face perfecta pentru fauna fotbalului romanesc.

*presupunerea, comportament

Vezi toate comentariile (12)
Comentează