FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Nu mai e nimic de ascuns! Ultimele mutări de la CFR ies la iveală! Jucătorii recunosc: "Ne bucurăm că s-a întors"

Articol de , - Publicat luni, 08 octombrie 2018 19:22

Omul de afaceri Nelu Varga a decis, în ultima săptămână, să-l mazilească din funcția de președinte al CFR-ului pe Iuliu Mureșan, cu un trecut de 17 ani în fruntea echipei, și să-i dea din nou puterea lui Marian Copilu, chiar de la începutul acestei săptămâni.

Au fost două luni în care fostul și viitorul președinte al grupării din Gruia nu a mai fost alături de echipă după ce Varga l-a executat pe Edward Iordănescu după doar un singur meci în L1.

Copilu a fost prezent sâmbătă seară în tribunele stadionului din Giurgiu alături de omul de afaceri Marian Băgăcean, cel care deține în acest moment 62 la sută din acțiunile campioanei României.

Dacă Copilu nu a dorit să vorbească deloc pe marginea revenirii sale în fruntea clubului, au făcut-o în schimb jucătorii, care erau extrem de fericiți de decizia luată de Varga, omul cu cea mai mare influență în club.

"Mă bucur că a revenit alături de noi și ne-a purtat noroc. Cu el am câștigat campionatul și am făcut performanță. Oamenii care ajută echipa sunt mereu bineveniți", spune Țucudean.

Ciprian Deac a declarat: "A revenit alături de noi și e important că acum avem liniște și lucrurile merg pe un drum bun. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, nu joacă domnul Copilu". "Domnul Copilu a fost mereu alături de noi, mereu a știut ceea ce ne dorim și ne-a oferit liniștea de care aveam nevoie. E foarte bine că a revenit, acum trebuie să intrăm pe teren să ne facem treaba cât mai bine" e și mesajul transmis de Alexandru Ioniță.

În afara lui Iuliu Mureșan, patronul Varga l-a executat deja și pe directorul sportiv Răzvan Zamfir, demis și el de la CFR.

"M-am săturat să aud că echipa asta scârțâie. Cu acești jucători s-a câștigat campionatul și e clar că nu putem uita fotbalul de pe o zi pe alta! Noi am dus echipa anul trecut pe primul loc, noi trebuie să o ducem și acum. Avem valoare, am încredere în băieți" Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

"Nu ne-au făcut deloc bine ultimele probleme din interiorul clubului. Încercăm să marginalizăm acest lucru și să ne concentrăm doar pe ce avem noi de făcut. Sper ca de acum înainte să se așeze lucrurile, să fie tot mai bine, să câștigăm meciurile și sigur vom ajunge acolo unde ne dorim" Ovidiu Hoban, mijlocaș CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  09 Octombrie 2018, 09:54

Nu inteleg cum dr. Muresan a devenit cel mai hulit om de la CFR? Ce l-a indemnat sa faca pasi gresiti in ideea managementului acestei echipe? I-a facut cu adevarat sau sunt alte dedesubturi. Lamuriti-ma !

remarque
remarque  •  09 Octombrie 2018, 09:49
Postat de hector13 pe 08 Octombrie 2018, 20:14

Am vazut la meciurile cu Hermanstadt si Astra ca s-au uns bine rotitele ca sa vina punctele cat mai bine... cu Barsan si Hategan. Urmeaza un Kovacs la deplasarea de la Iasi probabil:)

Jenant ca FCSB sa se planga de arbitraje. Doar echipele mici sufera din cauza fluierasilor. Cei mai sunt mereu avantajati, deci nu e cazul sa se planga FCSB ca CFR si CSU ar fi avantajate. Toate trei sunt avantajate. Ce a mai ajuns si liga I.......

catalin_cj
catalin_cj  •  09 Octombrie 2018, 07:39

Sa înțeleg ca ceea ce se întâmplă la cfr ar trebui pus pe tapet de conducere și rufele spălate în public? Cred ca acest lucru ar fi ultimul lucru pe care cfr ar trebui sa îl faca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează