FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV O glorie a lui Dinamo se ia de Negoiță: "Ce să facă Andone? Se aduc jucători care nu fac față. Trebuia păstrat Rednic"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 15:56

Ion Pârcălab, fost atacant la Dinamo, a analizat pentru GSP.RO situația actuală de la echipa alb-roșie și îl apără de Andone, criticându-l pe Negoiță.

- Cum vedeți situția de la Dinamo?

- După ultimul rezultat, este în pericol play-out-ul. S-au făcut investiții foarte slabe și foarte puține. Jucătorii care au fost aduși nu au valoare de Dinamo.

- I se cere demisia lui Andone? Ar trebui demis?

- Am văzut că s-a făcut o ședință de urgență. Dar nu știu dacă Andone are așa o mare vină. Pe oricine ai aduce, cu lotul actual, nu poți face performanță. E greu să faci față. Ei sunt jucători de fotbal, dar nu sunt de Dinamo. Dinamo vrea locul 1. Noi în fiecare an ne propuneam câștigarea campionatului și a Cupei.

- Relația dintre Mutu și Andone este tensionată. Vi se pare normal?

- Ar fi o prostie să se certe. De ce s-ar certa? Nu ar avea rost. Ei amândoi sunt dinamoviști. Și fiecare are treaba lui la club. Eu zic că Andone nu este atât de vinovat pe cât se crede.  Nu are cu cine să joace. Nu au fost aduși jucătorii pe care i-a vrut el. Nu sunt bani pentru jucători. Dacă la un club ca Dinamo nu se investește masiv, nu ai cum să aduci jucători. Vin doar jucători fără contract, de la echipe care dipar. Ei vin la Dinamo, dar nu sunt de Dinamo. Fotbaliștii aduși, nu fac față. Eu nu vreau să îl apăr pe Andone.

- Ce ar trebui să facă cei de la Dinamo?

- În situația în care e echipa, nu au ce transferuri să mai facă și nici când. Ăsta e lotul. Să strângă rândurile. Trebuie să se unească mai mult și să vorbească mai mult. Andone, Negoiță și Mutu ar trebui să facă în așa fel încât să scoată echipa din play-off. Măcar să joace acolo, chiar dacă nu-l câștigă. Măcar să fie în primele 6, că altfel ne facem de râs. Suporterii sunt nemulțumiți pentru că nu sunt rezultate.

- S-a greșit când s-a renunțat la Rednic?

- Sigur, sigur. Acolo s-a greșit. Rednic era foarte bun pentru Dinamo. Era mai apropiat de jucători și a avut rezultate bune. A fost lăsat prea repede să plece. Nu s-au înțeles pentru o sumă mică, derizorie. Nu îmi dau seama de ce nu l-au oprit. El a făcut treabă la Dinamo.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
demolarii
demolarii  •  14 Februarie 2017, 20:58

Transferurile au fost facute de Mutu, consiliat de Ana-Maria, la alibi sa poata da vina pe Andone. Din pacate devine tot mai clar ca politica clubului are alt scop decat a reprezenta aceleasi valori cu suporterii. Mutu si-a ratat cariera de fotbalist, si acum e pe cale sa ruineze si acest club. Din pacate Andone e pus a doua oara in aceasta situatie de Dinamo.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  14 Februarie 2017, 19:34
Postat de dinamo_fan pe 14 Februarie 2017, 19:03

sa puna presiune pe conducere ca sa ce ? nu e nici o coada de seici si petrodolari la portile lui Dinamo ca sa bage milioane in club. nu baga nimeni bani in fotbal. nivelul e de subzistenta. singurii interesati de Dinamo sunt infractorii aia de fosti patroni care au dus Dinamo pe marginea falimentului. Repet pentru a milioana oara...cat timp nu se dezvolta clubul in jurul echipelor de tineret si juniori cu promovara talentelor iar transferuri sa se faca doar 2-3 jucatori de experienta care sa-i ghideze din teren pe tineri...pana atunci nu se va face nimic in fotbal. Ca aduci rebuturi de afara care sunt mai slabi decat jucatorii de duzina unii chiar fosti dinamovisti ..inseamna ca-ti sapi singur groapa. Pai sa fac o lista cu jucatori care au batut-o pe Dinamo sezonul asta: Barboianu, Raul Costin, Zicu, Axente, Cristescu...jucatori de nivel mediu spre mediocru. Rezulta ca jucatorii adusi de Dinamo sunt submediocrii daca au luat bataie de la medii si mediocrii. Eu sincer vreau sa ratam playofful si a jucam pana la final de sezon numai cu jucatorii tineri care freaca banca (Petre, Tarcoveanu, Olteanu, Serban, Corbu, Popa samd)+ Un Nistor, un Hanca si un Palici pt experienta. Pun pariu ca scoatem mai multe puncte decat in sezonul regulat cu echipele de la locul 6 in jos

Păi, aveți juniori buni...problema-i că nu sunt promovați....adus tot felul de fosile pentru ce ? un loc 3-4....cu negoiță nu ați câștigat niciun trofeu....totul numai pentru un mic profit in buzunarul ”patronului”....

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  14 Februarie 2017, 19:27
Postat de mariuss72 pe 14 Februarie 2017, 18:58

Ai dat-o in balarii rau de tot, se vede ca nici acum nu ti-a trecut supararea dupa bataile alea. Ti se pare ca nu se pune destula presiune din partea suporterilor? Ce-ar trebui facut, sa le dea foc, sau poate sa gasim ceva inspiratie din partea suporterilor fecesebeni?

Lasă...nu-ți bate capul...tu ești suporter de tastatură, n-ai tu treabă cu fenomenul...aia-i presiune, 3 injurături /meci ? :)))))))))))))))) ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează