FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FCSB, VINERI, 21:00, DIGI, DOLCE, GSP.RO

EXCLUSIV Oficialii lui FCSB n-au cerut niciun bilet pentru propriii fani la meciul cu Timișoara » Care au fost motivele și ce promit suporterii din Peluza Roș-Albastră

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 20:04

Oficialii celor de la FCSB n-au cerut niciun bilet pentru meciul pe care-l vor avea la Timișoara, vineri, de la ora 21:00, cu ACS Poli.

Nu se pune problema ca cei din conducerea roș-albaștrilor să-i ignore pe suporterii din Peluza Roș-Albastră, ci fanii au cerut asta oficialilor echipei.

Contactați de GSP.ro, liderii peluzei roș-albastre au explicat motivul pentru care s-a ajuns la această decizie: "Nu știm deocamdată câți vom merge la Timișoara. Suntem prinși chiar înaintea acestui meci cu Plzen, care e foarte important pentru noi și pentru echipa noastră. E principalul obiectiv al acestei veri pentru galeria noastră. Ne-am canalizat atenția asupra acestui joc și am cam lăsat deoparte deplasarea de la Timișoara.

Asta nu înseamnă că nu vom merge câțiva dintre noi acolo, dar n-am putut comunica exact un număr de bilete și de aceea n-am vrut să punem conducerea într-o situație delicată. Așa cum am promis, nu vom neglija meciurile din campionat.

Echipa are nevoie de susținere necondiționată, chiar nu se pune problema unui conflict cu conducerea. Din contră, noi apreciem că a pus din timp la vânzare biletele pentru meciul cu Plzen, așa cu siguranță va veni multă lume la stadion. Promitem să mergem în Cehia să-i suținem și acolo".

Astfel, probabil va fi o susținere destul de mică pentru FCSB la Timișoara, forțele fiind concentrate pentru meciul cu Plzen.

10.237 de faniau fost la primul meci al FCSB-ului din acest sezon, cu FC Voluntari, de pe Arena Națională, scor 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
observator_federal
observator_federal  •  21 Iulie 2017, 12:01
Postat de rinist pe 20 Iulie 2017, 23:20

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultra_tei
ultra_tei  •  21 Iulie 2017, 07:16

Hahahahahahaha! Vacanta Mare e minciuna!

1425838917717550
John Milne  •  21 Iulie 2017, 01:54
Postat de catalynn pe 20 Iulie 2017, 22:10

Haioși astia ai lu' jjjijii, cica erau prea ocupati pt meciul cu Viktoria. Făcând ce mai excat?! Potrivind antena de pe casa si căutând baterii pt telecomanda?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează