FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

EXCLUSIV Oltenii rup stadionul! Câte bilete s-au dat pentru partida CS U Craiova - FCSB » Roș-albaștrii au cerut doar 30

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 17:36

CS U Craiova o întâlnește mâine pe FCSB, de la 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Partida se va juca la Severin, pe un stadion de 20.000 de locuri. Interesul pentru acest meci este unul uriaș.

Până în acest moment s-au dat 10.000 de bilete și sunt mari șanse să se depășească recordul de 15.000 de oameni stabilit la partida din sezonul regulat.

Cei de la Steaua au primit 30 de bilete în peluza oaspeților, exact câte bilete la VIP vor avea oltenii pentru returul de pe Arena Națională. Oficialii oltenilor le-au transmis inițial adversarilor că le pot oferi câte bilete doresc, dar acesta a fost numărul solicitat de roș-albaștri.

Cel mai ieftin bilet costă doar 10 lei, la peluză, în timp ce la zona VIP ajunge la 50 de lei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
andrei.f
andrei.f  •  09 Aprilie 2017, 09:32

Unde merge Steaua, se umplu stadioanele, au ce vedea !

deuxex
deuxex  •  09 Aprilie 2017, 00:09

Eu cred ca au solicitat 30 de bilete ca sa nu se faca de ras. Si la ultimul meci au solicitat 50 de bilete pentru cei 10 fani prezenti. Cred ca nu s-au inteles cu galeria: galeria au spus ca vin cu un microbuz, MM-ul a inteles ca vin un autocar! :))))

catalynn
catalynn  •  08 Aprilie 2017, 22:44
Postat de lionforever pe 08 Aprilie 2017, 22:35

30 de *** pe stadion și pe site-uri se bat cu pumnu-n piept că umplu stadionul . Pai voi îl umpleți bai troli *** sau suporterii ce susțin echipa gazdă ?

Trebuia sa precizezi ca intrebarea e retorica, insa fcsbistii construiti dupa chipul si mai ales lexicul stapanului, cred ca nu intelegeau, nu mai spun ca la ei ganditul poate dauna grav sanatatii ... :-)))))))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close