FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Omul-cheie care a descoperit „trădarea” lui Bălgrădean de la FCSB: „Știu că ai semnat cu CFR Cluj!”. Cum a aflat Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 07:01

Cristi Bălgrădean (31 de ani) e protagonistul celei mai mari trădări din ultima perioadă în fotbalul românesc. Portarul celor de la FCSB a semnat pe ascuns cu CFR Cluj, echipă la care va ajunge din vară. Becali l-a exclus din lot, poarta roș-albaștrilor urmând să fie apărată până la finalul sezonului de Andrei Vlad

În criză profundă de rezultate în 2020, FCSB a fost zguduită miercuri de o veste ce părea de neimaginat. Cristi Bălgrădean, primul goalkeeper al lui Bogdan Vintilă, a semnat cu rivala CFR Cluj. 

Aflat în ultimele 6 luni de contract, portarul a fost contactat de CFR Cluj și și-a dat acordul pentru a merge în „Gruia”, chiar dacă și-a periclitat șansele de a mai apăra la FCSB în acest sezon. 

Mihai Stoica: „Știu că ai semnat cu CFR Cluj!”

GSP.ro a aflat culisele plecării lui Bălgrădean la CFR Cluj. Portarul urma să-și anunțe conducerea că a semnat cu campioana en-titre înaintea meciului direct din etapa a treia a play-off-ului. Doar că MM Stoica, oficialul roș-albaștrilor, a aflat din propriile-i surse de alegerea făcută de „Pufi”.

MM a mers la Bălgrădean și l-a forțat pe acesta să recunoască negocierile cu CFR. Portarul a recunoscut tot în fața lui MM Stoica, iar de aici până ca Gigi Becali să afle întrega poveste a mai lipsit un singur pas. 

Cristi Bălgrădean, lovitura pregătită în secret de CFR Cluj. Revine Florin Niță?

Bălgrădean va câștiga 25.000 de euro pe lună și a primit 100.000 de euro la semnătură.  Ardelenii au vrut să se asigure că nu vor rămâne descoperiți în vară, când contractul lui Arlauskis se va încheia. Gigi Becali este nemulțumit de pedepsele pe care CFR Cluj și Cristi Bălgrădean le pot primi. 

Trădat de Bălgrădean, Gigi Becali a găsit deja soluția pentru a acoperi locul lăsat liber din poarta „roș-albaștrilor”. Vrea să-l aducă în această vară înapoi pe Florin Niță, intrat în dizgrație la Sparta Praga. Portarul deja anunțase în februarie că e dispus să se întoarcă, dacă este dorit de FCSB, unde a evoluat în perioada 2013-2018. 

CFR Cluj riscă o amendă de 1.500 de lei, iar Bălgrădean o penalitate de 1.000 de lei. Motiv pentru care cei de la FCSB se gândesc să facă plângere penală! 

„Pai da, așa scrie în regulament, dar cine l-a făcut nu s-a gândit la situația asta. Cine credea că un portar semnează cu o echipă și nu spune? Și după aia apără și gafează? Nimeni! Asta e penală! Nu mai e de legile jocului!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

Match Preview Hermannstadt - FCSB

Vezi și: 

EXCLUSIV Misterul antrenorului X. Cine i-a cerut lui Gigi Becali 200.000 de euro ca să piardă intenționat cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (120)
cris4co
cris4co  •  05 Martie 2020, 20:25

Radiez de fericire cand constat ca CFR se pricepe mai bine decat FCSB si la ”JURIDICE”!!!

 •  05 Martie 2020, 17:54

www.kkiss.club - sitе minunat dе întâlniri pentru adulții care dorеsc să găseаscă un pаrtеner саre să fаcă sеx

864112970608336
Lucian Iepan  •  05 Martie 2020, 17:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sigur ca nu ai dreptate, ce a făcut cfr, a încercat de mult oierul, asa ca e 1-0.pt cfr????????????

Vezi toate comentariile (120)
Comentează