FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Omul chemat s-o salveze pe FCSB, mesaj către apropiații lui Becali: "Aș vrea să antrenez acolo, dar cu o condiție"

Articol de , , - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 09:00

Edward Iordănescu,  40 de ani, le-a transmis apropiaţilor că nu va accepta niciodată să preia FCSB şi să fie în situaţia pe care o traversează azi Nicolae Dică.

Peste încă o rundă, expiră termenul acordat de Becali pentru ca Dică să-şi salveze postul. În urmă cu o lună şi jumătate, patronul anunţa: "După 13 etape tragem linie şi atunci putem decide. Important e să fim pe primul loc" era mesajul-ameninţare lansat de Gigi. 

Deocamdată, patronul FCSB susţine că nu vrea să renunţe la actualul tehnician, deşi l-a umilit total după meciul de la Craiova, strategie pe care a aplicat-o şi în cazul altora, atunci când a dorit să scape de ei.

Unul dintre numele tot mai des vehiculate în ultima perioadă, ca posibil succesor al lui Dică şi care e şi liber de contract în momentul de faţă, e cel al lui Edward Iordănescu. Fostul tehnician al celor de la CFR a anunţat că nu e dispus să preia nicio echipă până în iarnă, când e deschis oricărei propuneri.

"Decid eu cine iese şi tu cine intră" :))

În urmă cu ceva timp, referindu-se la varinta de a antrena cândva la FCSB, Iordănescu junior a postat pe pagina lui de Facebook: "La un moment dat mă voi întoarce acasă", aluzie la faptul că pentru familia Iordănescu clubul roş-albastru a fost o adevărata casă. 

Totuşi, Edward nu pare deloc încântat să dea curs propunerii de a colabora cu Gigi Becali în condiţiile pe care le acceptă azi Dică. Zilele trecute, Iordănescu junior le-a transmis un mesaj apropiaţilor comuni în relaţia cu patronul FCSB: "Eu nu vin secund. Aş vrea să antrenez acolo, dar nu ca secund!".

În primăvară, după ce Edi a plecat de la Astra, ar fi avut loc o "discuţie-negociere" între Becali şi Iordănescu junior privind o viitoare colaborare. În cadrul acesteia, s-ar fi ajuns cu dialogul chiar şi până la cine ar trebui să facă schimbările din timpul jocurilor, moment în care, văzând că antrenorul doreşte să aibă libertate totală la jucătorii pe care îi introduce, Gigi ar fi avut o replică halucinantă: "Atunci, măcar pe cei care ies să-i decid eu"! 

3 echipe a antrenat Edi Iordănescu, în Liga 1: Pandurii, Astra şi CFR

A fost secund la FCSB :)

Edi Iordănescu nu mai vrea acum "secund" la FCSB, dar în anii trecuți a activat ca antrenor secund. A debutat în această postură în vara lui 2010, la numai 32 de ani. Atunci, Ilie Dumitrescu l-a dorit colaborator, iar după demisia acestuia, Edward chiar a rămas interimar pentru două jocuri: unul de campionat şi unul de Cupa României. Apoi, a continuat ca secund şi cu Marius Lăcătuş, dar a avut această postură inclusiv cu Ilie Stan, în 2011-2012. 

"Dacă era mai docil ar fi fost deja aici"

În urmă cu aproape 2 ani, între Becali şi Anghel Iordănescu a existat o discuţie în care subiectul a fost fiul fostului mare fotbalist. "Dacă ar fi fost şi el mai docil, acum era deja antrenor la Steaua", i-a transmis Gigi Becali lui Puiu. Varianta Edward Iordănescu la FCSB a mai fost luată în calcul de Gigi şi ca soluţie pentru o împăcare cu generalii din MApN, prin intermediul lui Iordănescu senior. 

MM nu-l vrea

Edward Iordănescu nu e dorit de unul dintre oamenii importanţi din jurul lui Becali. Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, nu ar agrea o eventuală sosire a lui Edi. Relaţiile dintre cei doi s-au deteriorat în ultima perioadă, s-au şi ironizat prin intermediul reţelelor de socializare. În plus, MM vede în Edward un personaj mult mai puţin influenţabil, astfel că ar putea pierde din puterea pe care o are acum, când "principal" e Dică, fix omul pe care el i l-a propus lui Becali în iunie 2017. 

"Olăroiu are zeci de milioane de euro din antrenorat pentru că a lucrat cu mine. La fel a strâns și Reghecampf câteva milioane bune. Eu cu toată lumea am lucrat la fel. Eu am comandat tot timpul, nu spun ce făceam și ce nu făceam. Dar asta să vă fie clar, eu controlam tot" Gigi Becali, patron FCSB 

"Un antrenor român important din străinătate mi-a spus: «Băi Gigi, pune-mă pe mine antrenor și le zic direct, în conferința de presă, că eu antrenez echipa, dar restul, primul 11, schimbări, toate le face Gigi. Bă Gigi, dacă eu stau cu nevasta mea liniștit acasă, toată familia mea e bine, mă interesează ce zice presa?" Gigi Becali, patron FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
its1134
its1134  •  26 Octombrie 2018, 02:40
Postat de cneius pe 24 Octombrie 2018, 17:33

"Dacă ar fi fost şi el mai docil..." - ma indoiesc ca Gigi cunoaste cuvintul respectiv !

Da' nici tu nu știi că se pune 'â' în interiorul cuvÂntului. Prost ești - dacă aveai oi și bani poate ajungeai patron la Steaua.

cneius
cneius  •  24 Octombrie 2018, 17:33

"Dacă ar fi fost şi el mai docil..." - ma indoiesc ca Gigi cunoaste cuvintul respectiv !

daviddraiman
daviddraiman  •  24 Octombrie 2018, 16:00
Postat de iosif.12 pe 24 Octombrie 2018, 10:46

Vrei sa vezi mortul pe prima pagina zilnic?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează