FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ordin din lojă: Gigi a făcut primul "11" » Cum va juca FCSB în versiunea lui Becali: de ce tripletă e obsedat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 09:00

Gigi Becali nu doar că îşi doreşte trecerea la 4-3-3, dar a stabilit și tripleta ofensivă: Man-Tănase-Coman.

Gigi Becali face totul la FCSB. Dă jucători afară, decide ce fotbalişti vin, indică modulul tactic în care trebuie să fie aşezată echipa, însă imixtiunea lui nu se opreşte aici. Strategia 4-3-3 a fost deja adoptată de Nicolae Dică, iar în primul amical al verii, săptămâna trecută, FCSB a jucat în acest sistem, însă patronul vrea să controleze inclusiv componenţa primului "11".

Tripleta la care visează Gigi

Patronul ţine neapărat ca tripleta de atac să fie formată din cei 3 jucători foarte tineri, pe care a plătit enorm de mulţi bani şi în care vede potenţiale vânzări-record: Man - Florin Tănase - Florinel Coman.

"Cum ar putea să arate mai bine de atât o linie de atac într-un sistem 4-3-3? De-asta nici nu mă grăbesc să aduc atacant. Man, Tănase şi Coman trebuie să joace!", a declarat şi public Becali.

Sistem şi pentru Nedelcu

Mergând pe aceeaşi logică a celui care conduce, linia de 3 de la mijlocul terenului ar urma să-i conţină pe cei care au şi costat şi care ar şi putea întoarce investiţia într-un viitor apropiat: Qaka, Nedelcu şi Moruţan. La fel ca şi cei din faţă, sunt tineri şi foarte tineri, iar suma cumulată achitată de Gigi pe ei depăşeşte 3 milioane de euro! în plus, Nedelcu şi-ar găsi, în sfârşit, exact postul pe care a evoluat şi a impresionat la Viitorul, cel de mijlocaş defensiv în modulul 4-3-3.

Apărarea e clară

În defensivă, alegerile nu sunt greu de făcut fiindcă nu sunt variante multe. Benzar e titular pe dreapta, cuplul Planici-Bălaşa nu are niciun fel de concurenţă, poate doar la fundaşul stânga, Morais să poată emite pretenţii, cu şanse mici însă, să-i ia tricoul de titular sârbului Momcilovici. În plus, dacă cei de la mijloc în sus ar avea o medie de vârstă foarte mică, defensiva ar fi una, din perspectiva anilor, cât de cât experimentată. 

FCSB, 4-3-3, în viziunea lui Becali: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Qaka, Nedelcu, Moruţan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Morais, L. Filip, Pintilii, Teixeira, Ov. Popescu, Gnohere

27,2 ani e media de vârstă a defensivei, portarul şi cei din linia de apărare, veteranul fiind Momcilovici, 31 de ani

20,8 ani e media de vârstă a celor de la mijloc în sus, cei mai mici fiind Man şi Moruţan, ambii câte 19 ani

4 jucători din acest prim "11" ar respecta regula U21: Nedelcu, Moruţan, Man şi Coman

5 fotbalişti din această echipă au crescut sau au lucrat cu Hagi la Viitorul: Benzar, Bălaşa, Nedelcu, Tănase şi Coman

Fiecare dintre cei 11 a costat bani

 clipboard01

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
1423984557905776
Florin Stanescu  •  28 Iunie 2018, 02:58

Arată bine echipa pe hirtie! Mai trebuie antrenor și patron care sa nu se bage !

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  27 Iunie 2018, 23:52
Postat de loko1 pe 27 Iunie 2018, 16:28

Ciobanul scoate marfa perisabilă pe tarabă!!!!

Iar radem de voi si anul asta :))) Ati devenit penibili : Steaua in Europa an de an, voi out la primul tur :))) Ia sa vezi si anul asta rusine ce va luati :)))

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  27 Iunie 2018, 23:50
Postat de Gabi Simon pe 27 Iunie 2018, 18:32

Au fost si vor ramine o echipa de supusi de aceea nu vor cistiga mai nimic

Steaua a castigat an de an de 15 ani incoace 15-20 de milioane anual din calificarile in EL si CL ... Jucatorii si patronul si antrenorii de la Steaua au facut bani ( salarii si prime si profit ) an de an cat toata Liga 1 la un loc :))) Dinamo, CFR, Rapid, Craiova, Timosoara, Otelul, Vaslui etc etc au intray in insolventa :))) Performerilor :)))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează