FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

EXCLUSIV Paul Pîrvulescu, prima și ultima reacție pe tema cazului de dopaj: „Unei singure persoane vreau să îi cer iertare”

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 19:29

Paul Pîrvulescu (31 de ani) a acceptat să vorbească EXCLUSIV pentru Gazeta Sporturilor despre scandalul de dopaj iscat în urma declarațiilor făcute la GSP Live.

  • CONTEXT: Paul Pârvulescu, fotbalist la Academica Clinceni, a susţinut în direct la GSP Live că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, o procedură care înseamnă doping, iar ANAD l-a suspendat provizoriu începând cu 3 iunie!

Într-o videoconferință cu reprezentanții Agenției Naționale Anti Doping, Pîrvulescu și-a susținut ieri cazul. ANAD va da verdictul peste 5 zile, timp în care fotbalistul rămâne suspendat. Până atunci, Paul a transmis un mesaj emoționant, ultimul pe această temă.

Mesajul transmis de Pîrvulescu prin intermediul GSP.ro

„În urma celor apărute în spațiul public vreau să fac următoarele precizări: aceasta o să fie prima și ultima mea declarație pe acest subiect.

Am participat de-a lungul anilor la numeroase controale antidoping, niciodată nu s-a pus problema să fiu implicat într-o asemenea postură. Nu am trișat niciodată și am respectat cu sfințenie regulamentele antidoping.

Fac apel la toți tinerii jucători și nu numai, să nu facă niciodată vreo gluma sau declaratie nefondată, nereală pe acest subiect pentru că pot plăti cu munca și sacrificiile de o viață. Îi respect pe cei de la ANAD și comisia care se ocupă de acest caz pentru că au reacționat corect și profesionist. Am toată încrederea că situația se va lămuri. Sunt oameni competenti, nu am nicio îndoială că vor lua o decizie corectă și bazată de probe. Adevărul va ieși la iveală iar soluția nu poate fi decât favorabilă mie.  

Vreau să-i cer iertare unei singure persoane pentru situația în care am ajuns în urma acestei declaratii eronate: fiului meu Lucas, care aștepta cu sufletul la gură meciul de sâmbătă și care nu înțelege de ce nu mai merg la antrenamente, deși campionatul urmează sa înceapă. Sper să mă întorc cât mai curând pe teren.

Mulțumesc încă o dată oamenilor care mă susțin și care știu exact ce înseamnă viața de sportiv. Am făcut sacrificii mari de la vârsta de 8 ani, mi-am văzut copii câte 5 minute când s-au născut, am stat departe de familie în țări străine, și tot timpul am fost un sportiv cu un comportament disciplinar”, a transmis Pîrvulescu. 

VIDEO / Paul Pîrvulescu a declarat, în direct la GSP Live, că s-a dopat la un club din România!

CV - Paul Pîrvulescu

  • a debutat în Liga 1 în august 2008, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș
  • a bifat pe prima scenă 182 de meciuri și 11 goluri
  • a jucat 13 meciuri în cupele europene, toate în tricoul FCSB-ulu
  • a fost jucător al naționalei de tineret în 2009, pentru care a bifat 5 selecții
  • în ianuarie 2012 a făcut obiectul unui adevărat război în mercato, între FCSB și Dinamo, care s-au luptat pentru a-i obține semnătura, câștig de cauză având Gigi Becali, care i-a plătit Mediașului nu mai puțin de 1 milion de euro
  • a evoluat în Liga 1, în afară de Gaz și FCSB, la ASA Tg. Mureș, Viitorul, Voluntari, Poli Iași și Clinceni
  • a jucat și în două campionate de afară: în Austria, la Sankt Polten și în Polonia, la Wisla Plock
  • a câștigat 6 trofee, toate cu FCSB: 3 titluri, o Cupă, o Supercupă și o Cupă a Ligii

Citește și alte știri despre Paul Pîrvulescu: 

Paul Pârvulescu, motivație amuzantă în fața ANAD, după ce a spus la GSP Live că s-a dopat + Gafa de la Comisie care îi prelungește suspendarea încă 25 de zile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
valu4ever
valu4ever  •  12 Iunie 2020, 08:36

Priviti cum arata PROSTIA,priviti acest jucator!

10217238628100189
Claudiu Ceclan  •  11 Iunie 2020, 22:25

Emotionant ...mi-au dat lacrimile ...nu ma pot opri din a lacrima ...acum se pare ca a glumit ceva de genul mi-am batut joc de toti fraierii si daca am fost prost declar ca ce nu stiu de gluma?...e clar a recunoscut suporta consecintele cat despre baietel sanatate multa e tot ce conteaza ...nu cand joaca tata trisorul

gazistu
gazistu  •  11 Iunie 2020, 22:24

nu trebuia sa zici nimic ...ca nu ai obligatia sa "te spargi" in public, si fata de nimeni....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează