FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Pe ei îi vrea Gigi! Gazeta a aflat cele 5 supertransferuri dorite în Ghencea! + Marea dezbatere: Rădoi sau Tamaș? Care a fost mai fotbalist?

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2016 00:36

Gazeta Sporturilor de sâmbătă dezvăluie care sunt jucătorii pe care Gigi Becali a pus ochii, junii însărcinați să readucă titlul în Ghencea, și tranșează dezbaterea: cine a fost mai fotbalist, Tamaș sau Rădoi?

“O să aduc un atacant și o să merg pe mâna lui Reghe și a lui MM, am încredere în ei, însă am și eu câţiva jucători pe care o să-i transfer. Sunt din Liga 1, sunt tineri, nu vă zic numele lor, o să-i vedeţi”, a declarat Gigi Becali zilele trecute. Gazeta a aflat care sunt ţintele patronului Stelei.

Reporterii GSP publică în ediția tipărită numele celor 5: Florin Tănase, Mihai Voduț, Nicușor Bancu, Răzvan Marin și Andrei Ivan!

Numai în ziarul de astăzi afli cât costă cei 5, cum ar arăta echipa Stelei cu acești jucători în teren și cum ar trebui să evolueze pentru a aduce un nou titlu în Ghencea! Downloadează ediția tipărită de pe platforma Gazeta Digitală!

În plus, NUMAI în ziarul de astăzi, afli răspunsul la disputa momentului în fotbalul românesc: Tamaș vs Rădoi! Care a fost mai fotbalist?

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Mai 2016, 23:07

Ce "Ghencea" viseaza astia? Nu spuneau ei ca sigur ca echipa se muta la Voluntari si ca s-au certat cu armata si ca e ruptura definitiva, iar marele lor stapan Gigi Preafericitul Sfant Becali l-a dat afara pe Mitica Dragomir ca sa mute el Steaua in superbaza de pregatire de la Voluntari (da, acolo unde se plangeau toti ca e teren artificial si toti se rup, fix acolo unde terenul nici macar nu are dimensiunile oficiale pentru fotbal, dar deh...suntem in Romania si aici orice se omologheaza daca ai "cunostiintele" potrivite), cum sa mearga el sa plateasca "meleoane" in "Ghencea" cand mere la finul Pandelica pe aproape gratis? Iar bani de unde dragi jurnalisti, doar nu ia el "banii familiei" ca sa bage bani in club, ar fi pentru prima data in ultimii 5 ani sa bage el un euro in echipa, iar inainte de astia 5 ani, baga 1 euro si scotea 10 euro din "imprumutat" clubul....

popescu13
popescu13  •  15 Mai 2016, 18:03

Grea e gramatica ...

daweroirl
daweroirl  •  14 Mai 2016, 21:39
Postat de creve pe 14 Mai 2016, 13:46

Super transferuri :))))) Primii 4 odată ajunși la steaua se vor pierde și vor intra într-un con de umbră, iar marele Ivan e precum Stanciu. Deja i s-a cam dus vârful de formă.

eu zic ca sunt mai buni astia vii decat cei morti ,de la mimamo ,vezi-ti ma de treaba ta!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează