FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Petrolul pregătește prima mutare importantă din această vară » Negociază aducerea unui jucător dorit în trecut și de Becali la Steaua

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2015 11:41

Proaspăt numit oficial în funcţia de manager sportiv la Petrolul , Mihai Joiţa a început deja activitatea la clubul ploieştean. Impresarul se află în permanent contact cu o serie de jucători care vor completa, din sezonul viitor, efectivul galben-albaştrilor.

Astăzi, la Bucureşti, Joiţa se întîlneşte cu Hamza Younes, fostul jucător al Petrolului aflat, acum, în Bulgaria. Cei doi vor discuta şi o eventuală revenire a tunisianului în efectivul petrolist chiar din viitorul sezon, deși demersul este unul extrem de dificil.

Suporterii sînt reticenţi

Numirea tandemului Mihai Joiţa-Tibor Selymes la conducerea Petrolului nu a trezit prea mult entuziasm în rîndul suporterilor "găzarilor".

Aceştia îl consideră pe Selymes un tehnician care nu poate garanta ascensiunea grupării ploieştene în condiţiile în care noul antrenor s-a aflat, pînă acum, în general, pe banca unor formaţii cu obiective reduse.

Tocmai din acest considerent, mîine, liderii suporterilor petrolişti se vor întîlni cu şefii clubului ploieştean pentru a le aduce la cunoştinţă acestora părerea susţinătorilor în legătură cu mutările efectuate de Petrolul în aceste zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Iunie 2015, 19:37

rachita e lemn mort. vorba lui jiji, pai daca'l cheama rachita ! deci, pe site'ul clubului puteti citi programul de iesire din insolventa al clubului. younes are un unchi stabilit la Ploiesti, om de afaceri. are si alte legaturi la Ploiesti si a spus de multe ori ca ar reveni. mai ales ca s'a despartit in termini amicali de club, cand a plecat in Bulgaria in rest, bla bla bla gsp style. .

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Iunie 2015, 19:29

khal_37
khal_37  •  04 Iunie 2015, 16:33

Prostiri...marca cancanjesepe! :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează