FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Planul lui Vasile Geambazi cu puștii de la FCSB! Pregătește un pas important pentru viitorul celor crescuți la echipa a doua

Scos din prima echipă din cauza evoluțiilor slabe, Cătălin Golofca a jucat în toamna trecută mai multe meciuri la FCSB până să fie trimis la Botoșani
Scos din prima echipă din cauza evoluțiilor slabe, Cătălin Golofca a jucat în toamna trecută mai multe meciuri la FCSB până să fie trimis la Botoșani

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 11:20

FCSB se antrenează în aceste zile la Brașov pentru începerea noului sezon de Liga 1. La începutului lui iulie vicecampioana va pleca în Olanda pentru a doua parte a pregătirii de vară.

În primul cantonament Nicolae Dică a luat cu el în pregătiri fotbaliști tineri precum Robert Ion, Ștefan Cană, Cristi Dumitru, Răzvan Ducan (portar), Daniel Toma și Claudiu Băicuț.

Sunt șanse mici ca vreunu dintre aceștia să fie păstrat de antrenor în lotul primei echipe. Pe lângă ei, mai sunt jucători tineri precum Theodor Botă, Paul Szecui sau Alexandru Nicola care au însă șanse să ajungă în Liga a 2-a.

Vasile Geambazi, patronul din acte al FCSB și cel care a pus bazele academiei de fotbal de la Berceni, are mare încredere în puștii săi și discută posibilitatea de a împrumuta o bună parte dintre ei la Academia Clinceni, club cu care FCSB are o relație excelentă.

Astfel, tinerii FCSB-ului au șansa de a juca la un nivel mai bun decât cel din Liga a 3-a, iar șefii de a-și face o idee și mai corectă despre nivelul tinerilor pe care îl au. Fotbaliști precum Szecui sau Cană vor avea șansa de a se duela cu echipe precum Petrolul, Farul sau U Cluj. 

Obicei mai vechi

În ultimii ani, inclusiv în sezonul precedent, FCSB a împrumutat mai mulți jucători la Clinceni. Spre exemplu, anul trecut la echipa de lângă București au evoluat 5 tineri steliști: Theodor Botă, Mario Mihai, Toma Niga, Gabriel Simion și Vlad Mihalcea.

În sezonul 2016-2016, alți doi tineri jucători de la FCSB au mers acolo să prindă mai multe minute: Daniel Benzar și Cristian Onțel. Asta după ce în urmă cu 3 ani la Clinceni a fost o adevărată colonie roș-albastră.

Șapte jucători de la FCSB au luat atunci drumul Clinceniului sub formă de împrumut: Cristian Epure, Daniel Benzar, Gabi Matei, Pham Huy, Cătălin Mirea, Antonio Popa și Andrei Gavrilă.

Continuă și proiectul de la FCSB II

Vasile Geambazi nu va renunța însă la ideea de a avea echipă în Liga a 3-a, unde va trimite alți tineri jucători. Anul trecut, FCSB II a făcut o figură foarte frumoasă în Liga a 3-a, deși a utilizat mulți jucători cu vârste fragede, fără experiență la nivel profesionist.

A terminat anul pe locul 6, cu 47 de puncte, într-o serie din care au mai făcut parte formații ca SSC Farul, Progresul Spartac și Unirea Slobozia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  27 Iunie 2018, 00:29
Postat de rocky2 pe 26 Iunie 2018, 18:07

fc5bistii gigisti delireaza!:)))

Maaarsh ma la liga 4! Acolo sunt idolii tai procesomani.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  27 Iunie 2018, 00:27
Postat de adriann_ pe 26 Iunie 2018, 18:27

Inseamna ca are mult mai multa minte decat unchiul puscarias. Poate ca fcsb-ul ar fi mult mai bine condus daca autoritatile statului i-ar face rost ciobanului de un sejur prelungit la un hotel prevazut dintr-un capriciu al arhitectului cu zabrele groase la geamuri.

0rietene, esti dus cu capul? Comentezi la ce ai postat inainte! Stiu ca nu te baga nimeni in seama, dar chiar asa?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Iunie 2018, 23:31

mai bine ii imprumuta in liga a 4a sa faca mai atractiva seria din care face parte si echipa domnului Marius Lacatus.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează