FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Planul pus la cale de CFR Cluj! Schimbări masive după câștigarea campionatului: un președinte nou + cine vine după Dan Petrescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2018 13:27

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Simon Maurer urmează să investească la CFR Cluj, iar acesta plănuiește schimbări importante în conducerea clubului. 

Ce ar implica sosirea lui Maurer la CFR Cluj? "Este foarte bun prieten cu Dani Coman, de la Astra. Vrea să-l aducă neapărat dacă e în Gruia. E omul lui de încredere. Ar putea să-l pună președinte chiar", au afirmat sursele ziarului.

Și-atunci ce se va întâmpla cu Iuliu Mureșan, președintele "feroviarilor" din ultimii 17 ani, care a câștigat 10 trofee cu ardelenii? "Mureșan este văzut responsabil de situația confuză a actelor lui Omrani, i s-a reproșat acest detaliu dinspre patronat. Bine, pe Mureșan au vrut să-l "curețe" de vara trecută, doar că omul e foarte puternic în Cluj și la club. Au încercat să-l împingă în afara clubului, numai că "Doctorul" a dat un telefon cuiva, influent, și s-a făcut pace ulterior", au declarat oameni de fotbal apropiați grupării.

Edi și-a făcut și staff-ul

Nu în ultimul rând se poate produce o schimbare majoră la nivelul băncii tehnice. Nici acum ardelenii nu sunt convinși că vor continua și-n viitorul sezon cu Dan Petrescu, căruia impresarii săi îi caută o superechipă cu bani mulți din fotbalul mondial.

"Edward Iordănescu va fi cel care-i va urma "Bursucului", după ce acesta va pleca de la Cluj. Va lucra alături de Dani Coman, cu care a făcut echipă foarte bună la Astra. A mai fost luată în calcul și varianta Ladislau Boloni, dar aceasta a picat", au mai spus sursele respective. Iordănescu junior și-a fixat deja și staff-ul tehnic cu care va lucra în Gruia. Chiar și Dan Petrescu spunea în Gazeta de ieri: "E greu să reziști doi ani la acest club! Ei au vrut să schimbe și antrenorul, adică pe mine. Tot timpul a fost presiune pe mine".

Citește aici portretul omului de afaceri: De la măturător la "Regele locuințelor" » Dezvăluiri INCREDIBILE despre noul investitor de la CFR Cluj: merge cu elicopterul la muncă și "a vândut apartamente de 350 de milioane de euro"!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
daniaania
daniaania  •  25 Mai 2018, 12:32

Cate prostii mai scrieti. Oamenii sunt in vacanta deja !!!

vladut12
vladut12  •  25 Mai 2018, 05:14

La ce antijoc face CFR acum, nu au nicio șansă în Europa! Ba au de fapt, șansa porcului în Ajun! :)))

1999381456760935
Ciolomic Florin Calin  •  24 Mai 2018, 15:52

Informatii de pe surse: Gsp nu este ziar de sport, fc5b nu este Steaua, in Romania nu mai exista reporteri si ziaristi adevarati, in exterioru8l arcului carpatic ........ (cititi ceea ce doriti) sunt la ele acasa, gigistii nu au IQ pozitiv.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close