FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Plecare de ultim moment de la Dinamo! Un titular semnează cu o echipă din Scoția! » Prima reacție a fotbalistului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 13:24

Într-o perioadă în care Mircea Rednic face eforturi mari pentru a-și consolida echipa, oficialii lui Dinamo aleg din nou să renunțe la un jucător din primul "11". Fundașul Mihai Popescu, 25 de ani, va fi împrumutat în Scoția, la formația de primă ligă St. Mirren, locul 11 din 12 echipe după 21 de etape.

Jucătorul o va părăsi pe Dinamo încă din această iarnă și va evolua la St. Mirren până în vară. Scoțienii vor avea în iunie opțiune pentru achiziționarea definitivă a fotbalistului. 

Gruparea scoțiană și-a luat angajamentul de a-i plăti fundașului salariul de 4.000 de euro până în vară. Cele două părți s-au înțeles la nivel verbal, iar șefii "câinilor" așteaptă acum răspunsul final al omologilor de la St. Mirren.

"A fost o surpriză şi pentru mine acest împrumut! Va fi prima mea aventură în străinătate şi sper să joc cât mai bine. Îmi pare rău că las Dinamo în situaţia actuală, însă sper că echipa va urca mult mai sus în clasament.

Sper ca acest împrumut să mă ajute în ceea ce priveşte experienţa şi să mă întorc la Dinamo şi să câştig trofee în tricoul alb-roşu", a declarat Mihai Popescu pentru TV Telekom Sport.

500.000 €e cota de piață a lui Mihai Popescu, conform Transfermarkt

În acest sezon, Mihai Popescu a bifat 13 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie două goluri. Per total, acesta a jucat 39 de meciuri în tricoul "câinilor" și a înscris de patru ori. 

De-a lungul carierei, Mihai Popescu a jucat pentru Dunărea Călărași, ACS Berceni, FC Voluntari și Dinamo

Cu cine rămâne Rednic?

Plecarea lui Mihai Popescu lasă un gol mare în defensiva lui Dinamo, care oricum a fost una dintre cele mai slabe din 2018. Rednic îi mai are la dispoziție în centrul apărării pe Giorgos Katsikas și pe Denis Ciobotariu, dar grecul e pe făraș în "Ștefan cel Mare" și ar putea pleca în perioada următoare. 

Vezi și: Adi Mutu, necruțător în ziua în care a împlinit 40 de ani » S-a luat de conducerea lui Dinamo: "Mi se pare dramatic, e incredibil ce se întâmplă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1006846506085655
Dragos Alexandru  •  08 Ianuarie 2019, 22:00

Cam 2500 de euro este un salariu mediu in scoția, pana la 4000 de euro nu este asa mare diferenta .Nu vad diferenta materială la acest transfer sau împrumut .....

1745flo
1745flo  •  08 Ianuarie 2019, 19:27
Postat de alexandru.popescu pe 08 Ianuarie 2019, 13:40

Ati umplut prima pagina cu stiri despre echipa de pe locul 11. Eu inteleg ca nu e ora de trafic pe site, dar chiar si asa, nu puteti insulta cititorii in halul asta..!

Te-ai ratacit ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  08 Ianuarie 2019, 16:38
Postat de zecs93 pe 08 Ianuarie 2019, 14:19

Popescu era praf oricum, dar parea cel mai bun dintre toti fundasi pe care ii aveam in lot, acum sper ca REDNIC sa nu faca prostia sa-l pastreze pe grecu antitalent pe nume katsikas, si kastikas trebuie sa plece de urgenta, sper ca nu il va pastra doar ca nu are altu in lot, sa-l aduca pe Dielna si pe PuLJICI , va dati seama cum ar fi fost cu acesti super stoperi ( si mai lua unu de rezerva) !!!

Multi ,,caini"ce se dau p-aici,ii injurau pe alde Puljici,Mevlja,Dielna,Nedelcearu, Romera etc.Pai sa fi sigur,daca-i aveam acum in echipa ne luptam la titlu si nu la retrogradare...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează