FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Plecarea lui Negoiță a blocat transferul lui Cosmin Matei » Ultimele detalii de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 20 august 2019 15:55

DINAMO // Cosmin Matei (27 de ani), liber de contract după despărțirea de Genclerbirligi, ar putea reveni la Dinamo în perioada următoare, într-o încercare a fotbalistului de a-și relansa cariera. 

Deși părea iminentă, mutarea e deocamdată blocată, iar discuțiile vor continua abia la sfârșitul acestei săptămâni. 

Motivul? Plecat din țară cu afaceri, Ionuț Negoiță este singurul care poate încheia actele unui transfer, fiind în continuare omul care face și desface la Dinamo. Tratativele cu Matei se vor relua abia după revenirea acestuia. 

Matei a jucat ultima dată la Genclerbirligi (Turcia) și a mai evoluat la echipe precum NK Istra (Croația), Atromitos (Grecia), Astra, FCSB și Farul. De la Dinamo a plecat în anul 2016, la Atromitos, iar de atunci a jucat numai în străinătate. 

Vezi și: 

Caracterizare dureroasă făcută de o legendă pentru dezastrul de la Dinamo: „Jucătorii nu vor nici măcar să joace! Nu știu dacă Uhrin poate redresa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
idi53
idi53  •  20 August 2019, 16:53

Alta ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează