FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Poli Iași a redus salariile jucătorilor la 500 de euro pe lună + clubul are nevoie urgent de 350.000€!

Începând de luna următoare, jucătorii lui Poli Iași vor încasa 500 de euro lunar
Începând de luna următoare, jucătorii lui Poli Iași vor încasa 500 de euro lunar

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 14:01

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a avut azi o conferință video cu jucătorii, care au acceptat în cele din urmă, cu toții, reducerea salariilor la 500 de euro, dar i-au solicitat cât mai repede” restanțele pe februarie.

La Iași s-a rezolvat o problemă și s-a declanșat o alta. În această dimineață, de la ora 11:00, într-o videoconferință de 80 de minute, președintele Ciprian Paraschiv a reușit să-i aducă pe toți jucătorii la același numitor.

Poli Iași a redus salariile la 500 de euro/lună

Au pus întrebări și le-am explicat că, în situația asta de criză, chiar nu aveam altă soluție decât să le reduc salariile la 500 de euro, indiferent de contractul fiecăruia, începând cu 24 martie. Îi respect pentru cum au vorbit, au fost decenți. Acum vor să le achităm cât mai repede contractele pe luna februarie, pentru a avea cât mai mulți bani, ca să-i poată gestiona", a declarat Paraschiv pentru GSP.RO.

Președintele alb-albaștrilor vrea să rezolve în același timp și licențierea și să le plătească jucătorilor și chiriile la apartamentele în care locuiesc, într-un complex rezidențial din vecinătatea stadionului: „Voi căuta să împrumut, de la bănci sau de la privat, în condițiile în care toți partenerii pe partea de sponsorship și publicitate au încetat să mai facă plăți". 

Potrivit unor surse ale Gazetei, Iașiul ar avea nevoie de circa 350.000 de euro pentru a-și atinge aceste obiective. Ca să îndeplineasă condițiile de licențiere mai trebuiesc în jurul a 80.000 de euro.

1,3 milioane de euroe cuantumul datoriilor lui Poli în acest moment

„Mie nu-mi plac banii nemunciţi! Nu am luat nicio compensaţie de la niciun club când am plecat, cu o singură excepţie, în Arabia Saudită, de la un club foarte bogat. Acum, dacă nu prestăm nicio activitate, nici măcar nu ne antrenăm, e normal să nu fim plătiţi" - Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

VIDEO Noul bilanț în România: 160 de cazuri noi + 139 persoane vindecate

Citește alte știri despre Poli Iași:

Continuă disensiunile în Liga 1 » Ciprian Paraschiv îi răspunde lui Dumitru Costin: „Îl știam om echilibrat”

Mircea Rednic nu-i înțelege pe românii care au ieșit la picnic în plină pandemie de coronavirus: „Unde vreți să ajungem?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
paul801
paul801  •  28 Martie 2020, 16:06

din drepturile Tv, deja platite, chiar nu a mai ramas nimic? pe ce lume traim, bah?cat o sa-i mai tinem pe astia care se pricem asa de bine? nu ai bani, te duci la coada, e simplu...si mult mai sanatos

Vezi toate comentariile (1)
Comentează