FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Poli Iași transferă de la FRF! Primarul îl vrea pe Ciprian Paraschiv, omul care i-a zis lui Cristi Balaj că „între noi e o bibliotecă”

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 18:29

Poli Iași îl vrea pe Ciprian Paraschiv, de la FRF. Primarul Iaşului, Mihai Chirica, s-a gândit la o soluţie pentru a tempera nemulţumirile suporterilor Politehnicii, care cer insistent înlocuirea preşedintelui Adrian Ambrosie. 

Chirica i-a propus fostului căpitan al Politehnicii, Ciprian Paraschiv (46 de ani), postul de preşedinte, Ambrosie urmând a rămâne în Consiliul Director. Apropiat al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, Paraschiv ocupă funcţia de manager de dezvoltare în cadrul Federaţiei.

„Sunt onorat de propunere. Poli e echipa mea de suflet. Voi reflecta! E o decizie greu de luat pentru că sunt implicat în multe proiecte la nivelul FRF şi UEFA”, a declarat Ciprian Paraschiv. 

Născut în 1974, Paraschiv a făcut parte din generaţia care a adus Iaşiului singurul titlu naţional de campioană, la juniori, în 1993 şi a bifat multe sezoane la Poli. S-a retras în 1999 din cauza unei accidentări și a condus mai mulți ani Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Iaşi. 

VIDEO // Imagini de la antrenamentul lui Mircea Rednic din Turcia

Ciprian Paraschiv, scandal cu Cristi Balaj 

În aprilie 2018, la alegerile FRF, Ciprian Paraschiv, care-l susținea pe Răzvan Burleanu, s-a contrat cu Cristi Balaj, care era de partea lui Ionuț Lupescu. Cei doi au avut un dialog aprins pe holurile de la FRF. 

Balaj: „Lasă-l să își spună punctul de vedere. De ce nu ți-e rușine față de oamenii care au peste 10 ani în fotbal?” 
Paraschiv: „Tu să taci din gură! Pe noi ne desparte o bibliotecă” 
Balaj: „Vezi că tu n-ai școală, doar diplome. Lasă că știu eu cum te-ai angajat la primul loc de muncă. Trebuie mai mult respect față de oamenii din fotbal”

Citește și:

Mircea Rednic nu iartă și îi atacă pe cei de la Dinamo: „Au plecat muierile și au rămas bărbații! Toți se dau dinamoviști până la bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO: www.facebook.com/ciprian.paraschiv.10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  13 Ianuarie 2020, 20:39

Hai CIP la Poli !! IASUL te asteapta !!! Hai acasa !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează