FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV » Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, iese la atac: "Consider inoportună orice apariție publică a domnului Thiess! Nu are nicio legătură cu o posibilitate serioasă de a tranzacționa clubul Dinamo!"

Alexandru David e omul de încredere al lui Ionuț Negoiță // FOTO: Cristi Preda
Alexandru David e omul de încredere al lui Ionuț Negoiță // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 19:29

Președintele "câinilor", Alexandru David, iese la atac după ce masonul Adrian Thiess a anunțat că echipa din Ștefan cel Mare va fi vândută la sfârșitul lunii mai.

Ieșirile tot mai dese în media ale lui Adrian Thiess, care susține că reprezintă un fond de investiții ce este la un pas de a cumpăra Dinamo, l-au enervat pe președintele "câinilor roșii", Alexandru David.

Contactat de Gazetă, șeful alb-roșilor spune că afacerea nu se poate face din cauza neclarităților: "Am citit cu surprindere că domnul Thiess a stabilit deja finalul lunii mai pentru momentul în care clubul Dinamo se va vinde către misterioșii oameni de afaceri pe care îi reprezintă și aș vrea să-i transmit public, pentru că văd că numai public funcționează: un club de fotbal este greu să fie vândut sau să fie preluat de către cineva care își petrece 99% din timp discutând despre acest lucru în presă și în spațiul public".

"Dinamo nu se vinde unui offshore!"

David a oferit și soluția pentru o posibilă înțelegere între părți: "Mi-aș dori foarte mult ca înainte să vorbească despre viitorul lui Dinamo să înțeleagă în primul rând că această supraexpunere mediatică, pe cât de neprofesionistă, este la fel de nocivă și pentru viața clubului.

Sunt uimit de abordarea absolut exaltată mediatic pe care a preferat-o în ultimul timp domnul Thiess, mai ales în condițiile în care avem semnat și un document care îi îndeamnă pe semnatari la mult mai multă discreție.

În speranța că-și va face timp să iasă din spațiul public și să reprezinte cu adevărat interesele presupușilor investitori, îl rog pe domnul Thiess ca un prim pas absolut necesar pentru continuarea discuțiilor să fie acela în care să înțeleagă că Dinamo nu se poate vinde unui offshore și, prin urmare, trebuie să facă public numele unei persoane sau unor persoane fizice, unor companii care sunt interesate de clubul Dinamo, dacă acestea există. Asta să fie clar în primul rând pentru toți cei de la Dinamo, pentru fani, pentru media și pentru toți cei interesați".

"Până nu dezvăluie public numele celor interesați de Dinamo, orice apariție publică a domnului Thiess o consider inoportună și nu are nicio legătură cu o posibilitate serioasă de a tranzacționa clubul Dinamo"
Alexandru David, președinte Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  02 Aprilie 2018, 03:07

Cine mai e si cartita asta de al.david ?? aaa daa, e nesimtitu ala, sageata lu negoita, care spunea ca isi da demisiaaa daca pleaca daca DINAMO rateaza playoffu, ar trebui sa-si revizuiasca discursurile ( sau o-r veni gata facute de la RIN) ?? Cum are si Becali slujitor pe Lutu, asa are negoita pe David asta parnaie !!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Aprilie 2018, 23:06

Asta ce e ? Ospatar? Bucatar ? Camerista? Dupa fata pare portar. Dar nu de fotbal. De hotel.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  01 Aprilie 2018, 21:34
Postat de lapusneanul pe 01 Aprilie 2018, 20:08

fostul director de hotel se face din de ras....adica, spune ca a semnat ceva, dar nu stie cu cine si ii cere masonului sa dea numele unei persoane...hahaha...ce acte ai semnat prostovane? ai semnat in alb ?

CAM ASA CEVA..:))))) PAPUSOIUL ASTA LATRA CE I SE DICTEAZA

Vezi toate comentariile (16)
Comentează