FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Președintele lui Dinamo l-a contrat dur pe Marica: „Se îneacă în piscina de copii” » Fostul atacant îl pune la respect

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 19:39

Alexandru David, președintele lui Dinamo, îi dă o replică dură lui Ciprian Marica. Fostul atacant al „câinilor” afirmase ieri că „Dinamo și-a pierdut identitatea”. 

UPDATE 20:30

Ciprian Marica a intervenit telefonic în direct la TV Digi Sport și i-a răspuns președintelui dinamovist.

„Domnul David nu știe o regulă elementară: că orice om, și nu sunt unul oarecare, își poate exprima o părere. Nu vreau să am un dialog cu dânsul.

Eu am vorbit doar despre identitatea clubului, nu despre management. Dânsul încearcă să facă un atac personal.

Nu am nicio problemă cu Dinamo. E doar un punct de vedere, pe care mi-l asum. Sunt multe lucruri care ar fi de comentat despre situația de acum. De unde să știe domnul David despre identitate. Toți s-au trezit în funcții de conducere și devin dinamoviști peste noapte. Să ne vedem lungul nasului!”, a declarat fostul atacant al lui Dinamo.

------

Contactat de GSP.ro, președintele lui Dinamo, Alexandru David, îl pune la zid pe Ciprian Marica:

„Ciprian reușește cu greu să dea drumul curentului electric de la clubul său, Farul, și vorbește despre Dinamo.

E apă mare, domnule, el se îneacă în piscina de copii și vorbește despre ocean. Să stea în banca lui și să aplice în practică teoria pe care o știe. Că are unde, să aducă Farul în Liga 1 și abia apoi să vorbească”.

Marica, probleme în șir la Farul

Ciprian Marica (33 de ani) a preluat Farul Constanța în 2018, după o adevărată telenovelă. Fostul atacant afirmă că în mai puțin de 5 luni a investit peste 400.000 de euro.

Ironiile președintelui dinamovist fac referire la un moment din luna noiembrie 2018, când hoții au furat de la stadionul din Constanța inclusiv cablurile de la nocturnă! 

Vezi și: 

EXCLUSIV FOTO Act de vandalism pe stadionul Farul! Au scris „Forzza Steaua” pe gazon » Primăria nu știe să explice incidentul: „Nu înțeleg care e legătura”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (24)
sdoru
sdoru  •  25 Ianuarie 2019, 13:24

Ma scuzati, dar Marica a fost fotbalist???!!!la ce echipe??spuneti-mi va rog la care echipe a dat Marica 10 goluri intr-un an???exceptie FC Shakhtar Donetsk, deoarece acolo a ajuns datorita relatiei de prietenie dintre lucescu si directorul bnr marica senior!!!!la nationala a jucat datorita prietniei cu Mutu!!!! MARICA A FOST UN ANTITALENT SPRIJINIT DA TAICASU DIRECTORUL BNR SA AJUNGA PRIETEN CU FOTBALISTII!!!! SI ACUM SE CREDE INTELIGENT.....DAR NU ESTE DECAT UN PAMFLET FOTBALISTIC!!

1170253119726483
Victor Grecu  •  25 Ianuarie 2019, 12:34

Acest David a jucat cumva football la viata lui in afara de curtea scolii???? eu nu am auzit de el,cand eu spargeam radio casetofoane si televizoare pentru Dinamo zau ca nu auzeam de el.Vine acum si da lectii unor fostii jucatorii ce au imbracat aceste tricourii de caine.

valu4ever
valu4ever  •  25 Ianuarie 2019, 09:04

Marica,un infumurat care se baga *** *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează