FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

EXCLUSIV Presupusa victimă a lui Porumboiu reacționează: „Episodul e de multă vreme, dar Aliuță să spună adevărul”

Dănuț Perjă (stânga) în duel cu Marius Matei (dreapta)
Dănuț Perjă (stânga) în duel cu Marius Matei (dreapta)

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 09:30

Marian Aliuță a declarat ieri în emisiunea GSP LIVE că Adrian Porumboiu i-a dat un pumn unui fost coechipier de la Vaslui în 2008. Detalii AICI!

Fostul fotbalist n-a dat numele jucătorului agresat, însă toate detaliile oferite au dus la Marius Matei (34 de ani), care a și recunoscut ulterior că a existat o întâmplare asemănătoare.

„Episodul e de multă vreme și nu mai are relevanță, dar, dacă tot a povestit Aliuță din trecut de acum 10 ani, să spună adevărul, că el n-a fost la masă cu noi așa cum a zis. Nu-mi plac scandalurile.

Un lucru îți pot spune cert, Aliuță n-a fost la masă în acel moment. Cât despre domnul Porumboiu, să-i dea Dumnezeu sănătate la câți bani a investit în fotbal. I-am acceptat și împinsătura în obraz a dumnealui”, a declarat Marius Matei pentru GSP.ro.

Contactat telefonic ieri, Adrian Porumboiu a comentat dezvăluirile lui Aliuță:„Îmi pare rău că Aliuță blufează. Mi-a plăcut de el ca jucător, l-am apreciat. Dacă afirmă ce afirmă, înseamnă că a îmbătrânit și el. Poate a văzut vreun film aseară, dar eu nu jucam rolul principal. Cum să lovesc eu vreun jucător? Despre Matei e vorba? Cum să dau eu în el, chiar îmi plăcea de el cum juca”. 

Matei a jucat pentru FC Vaslui în perioada 2007-2009, iar în această iarnă s-a despărțit de Oțelul Galați din Liga a 3-a. Acum a semnat cu Chișineu-Criș, tot din cel de-al treilea eșalon: „Am întâlnit aici niște oameni deosebiți care mă fac să mă simt apreciat. De aceea am ales să revin în partea asta a țării lângă Oradea”.

22 de meciuri
a jucat Marius Matei pentru FC Vaslui, reușind și două goluri

Reacția lui Marian aliuță mai jos:

VEZI și:

VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează