FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima mutare făcută de Dinamo: se va alătura la reluarea pregătirilor

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 20:09

Dinamo se va reuni vineri dimineață, la ora 8:30, la Săftica. Jucătorii vor efectua testele COVID-19, după care, dacă totul este în regulă, vor intra în cantonament pentru cel puțin două săptămâni. Medicul Liviu Bătineanu (64 de ani) va reveni lângă echipă.

Fotbaliștii vor rămâne acolo alături de staff-ul tehnic și medical pe durata stagiului de pregătire. „Presiunile” făcute la adresa fostului doctor al echipei, Liviu Bătineanu, 64 de ani, au funcționat din plin. Dacă săptămâna trecută, spunea că nu va mai reveni niciodată în fotbal, după o carieră de 34 de ani petrecută la Electroputere, Universitatea Craiova și Dinamo, medicul care a stat vreme de 17 ani la gruparea din Ștefan cel Mare a acceptat să se întoarcă. Nu se știe dacă definitiv, dar cel puțin pe durata revenirii la efort a „câinilor”.

Mihalcea l-a vrut pe Bătineanu

Adi Mihalcea l-a cerut pe Bătineanu în mod deosebit, cei doi cunoscându-se încă din perioada în care fostul atacant era golgeterul roș-albilor. 

„Am nevoie de cineva care să știe toate detaliile din medicină, mai ales acum, când totul e complicat la prima vedere. Vreau pe cineva care să vorbească aceeași limbă cu mine. De aceea l-am solicita pe Dochi, am încredere deplină în el. Sper că va fi de acord. Am vorbit și cu conducerea, se știe ceea ce vreau eu", a comentat tehnicianul. 

EXCLUSIV Prima mutare făcută de Dinamo: se va alătura la reluarea pregătirilor

Și fotbaliștii l-au solicitat înapoi pe doctorul Bătineanu: „De fiecare dată când am avut o problemă, la cine să apelezi? La Dochi, mereu ne-a ajutat, măcar și cu o vorbă bună”.

Bătineanu e pregătit

„Mi-au spus mulți: Tu ești dinamovist, acum e nevoie de tine! OK, hai s-o facem, sper să fie de bine. Eu sunt dinamovist, nu cred că mai are rost să spun asta, vreau să ajut în această perioadă. Nu mi-e ușor deloc, întrucât aveam o cu totul altă viață, cu pacienții mei la cabinet", a explicat Bătineanu pentru GSP.RO.

VIDEO / Mircea Lucescu: "Mereu s-a greșit în defavoarea noastră la meciurile cu Steaua. Dinamo devenise prea puternică, nu putea fi oprită altfel!"

Citește și alte știri despre Dinamo:

„Dinamo se vinde până vineri!” » Informații spectaculoase de ultimă oră și prima confirmare: „Da, s-au pus de acord cu toate”

Dănuț Lupu: „Voi chiar îl credeți pe Negoiță? Nu vrea să vândă, va ține clubul în continuare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
581534618615543
Robert Ivan  •  14 Mai 2020, 10:06

La mulți ani, Dinamo ! Înființare: 14 mai 1948, București.

skins_berceni
skins_berceni  •  14 Mai 2020, 00:01

Garda vine la reuniune impreuna cu doamna bancruta frauduloasa...

creeperno
creeperno  •  13 Mai 2020, 22:31

Bine ai revenit

Vezi toate comentariile (3)
Comentează