FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Prima reacție a lui George Ogăraru după demisia de la Viitorul » Explică decizia și vorbește despre relația cu Hagi

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 13:39

George Ogăraru (39 de ani) și-a dat demisia din funcția de director de scouting și relații internaționale de la Viitorul după aproape un an de la numire, anunță clubul de la malul mării printr-un comunicat.

„Începând de astăzi, domnul George Ogăraru nu mai este Directorul de Scouting și Relații Internaționale al FC Viitorul Constanța. A fost decizia personală a fostului internațional român de a nu mai continua activitatea la formația noastră. 

FC Viitorul Constanța îi mulțumește pentru contribuția pe care a avut-o la succesele echipei în anul 2019 și îi urează mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul Viitorului.

„A fost decizia mea”

George Ogăraru a vorbit cu GSP.RO despre decizia total neașteptată:

„A fost decizia mea de a continua mai departe singur cu planurile mele sportive. Nu m-am certat cu Hagi, dimpotrivă, am avut o relație foarte bună și am făcut lucruri frumoase împreună. 

M-am simțit foarte bine la Viitorul. Dar ca orice om mi-am propus alte obiective în acest an. Nu știu dacă mă voi întoarce în Olanda, nu era printre obiectivele mele din acest an”, a spus Ogăraru.

Ulterior, fostul fotbalist a postat un mesaj și pe contul său de Facebook.

Gheorghe Popescu a dat și el detalii despre ruptura dintre Ogăraru și Viitorul și spune că n-a existat niciun conflict între fostul fundaș și Hagi: „Este adevărat că a renunţat. Am avut o discuţie personală cu el, ieri, şi mi-a prezentat demisia. A spus că decizia pe care o ia este una din raţiuni personale şi că nu mai doreşte să continue. Nu a existat niciun conflict între cei doi, chiar m-am mirat să aud de aşa zise conflicte. Nu este vorba de aşa ceva. Gică şi George au colaborat excelent în tot acest timp şi chiar m-a surprins decizia lui", a spus Popescu la TV Telekom Sport. 

Soția Andreea rămâne la Viitorul?!

Andreea Ogăraru, soția lui George, e director de marketing la Viitorul, însă, până la această oră, clubul n-a anunțat nimic legat de ea. Astfel aceasta ar putea continua la clubul patronat de Gheorghe Hagi. De altfel, atât ea cât și George încă apar în organigrama clubului de pe site-ul Viitorului.

EXCLUSIV Prima reacție a lui George Ogăraru după demisia de la Viitorul » Explică decizia și vorbește despre relația cu Hagi

Vezi și:

EXCLUSIV Gigi Becali surprinde: „Ieri am refuzat o ofertă din Premier League pentru Dennis Man” + Motivul deciziei și care e filosofia patronului FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
unfake
unfake  •  05 Ianuarie 2020, 23:37

Faina asta cu "prima reactie"...adica el reactioneaza la propria sa actiune... Ma, da iute mai e !...

romanderoman
romanderoman  •  05 Ianuarie 2020, 20:15

Bun venit la Steaua , George ! Domnul Becali te aşteaptă cu inima deschisă, ca un bun creştin ce este.

st.il.
st.il.  •  05 Ianuarie 2020, 17:08

Un om integru, de foarte bun caracter, de o moralitate ireproșabilă, cinstit, DOMNUL OGĂRARU, nu se putea complăcea la nesfârșit în academia de blaturi !. Felicitări și baftă în viată !...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close