FOTBAL  »  Superliga  »  DEZAFILIERE UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Mircea Sandu după ce a fost achitat în cazul dezafilierii Craiovei: "Procesul nu trebuia să existe, nu am avut emoţii"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2017 17:13

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost achitaţi în procesul privind dezafilierea Universităţii Craiova (detalii AICI), iar fostul şef al Federaţiei susţine că nu a avut emoţii legate de decizia finală.

"A fost un proces care nu trebuia să existe. Decizia ce fusese una statutară împotriva încălcării statutului. Dacă dorea să atace, Mititelu avea la dispoziţie varianta TAS. Niciodată nu am avut emoţii în privinţa deciziei finale a tribunalului pentru că atunci când ştii că nu ai făcut nimic în neregulă nu ai de ce să-ţi faci probleme.

Instanţa a făcut o analiză judecătorească excepţională şi era firesc să ne achite. Modul în care au instrumentat dosarul din septembrie până acum, felul în care au cules probele, declaraţiile, modul în care au pus întrebările au demonstrat că s-au documnetat intens pe acest caz.

Şi nu o spun doar pentru că am fost eu acum achitat. Bravo lor pentru modul în care au tratat acest caz", a spus Mircea Sandu după ce a aflat decizia instanţei.

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  15 Iunie 2017, 21:19

Nici nu mai conteaza cine are dreptate dar un lucru e sigur: in Romania nimeni nu se atinge de Iliescu, Sandu si Dragomir.

1069614773107304
Ayșen Boran  •  15 Iunie 2017, 21:15

Mircea Sandu si Dragomir trebuie achitati alaturi de LPF si FRF si in cazul clubului desfintat Rapid,care au contribuit cu multa rautate si inversunare asupra acestui club .... ...10 ani de puscarie si pentru acest caz,plus daune.

fcu1948
fcu1948  •  15 Iunie 2017, 20:43
Postat de gizeh pe 15 Iunie 2017, 17:50

mititelu a pățit ca jiji ... împtriva statului nu câștigi niciodată.

Mititelu a fost de aceeasi baricada cu Statul. DNA, institutie a Statului a cerut instantei sa-i condamne la 14 ani inchisoare pe cei 2 ***. ANAF, institutie a Statului s cerut instantei sa-i oblige pe cei 2 *** la plata catre bugetul de Statca sumei de peste 3 milioane de euro. Deci azi nu a pierdut doar Mititelu, ci si Statul roman. Asta inseamna sa fi mafiot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează