FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Prima reacție a lui Rivaldinho la revenirea în Liga 1: „Am semnat cu Viitorul din două motive”

Rivaldinho în tricoul Viitorului / Foto: Ionuț Coman
Rivaldinho în tricoul Viitorului / Foto: Ionuț Coman

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 14:24

Atacantul brazilian Rivaldinho a fost împrumutat de Viitorul pentru o jumătate de an de la Levski Sofia

  • Corespondentul Gazetei în Turcia, Ionuț Coman, transmite cele mai noi informații din cantonamentul Viitorului

La doar un an distanță de la despărțirea de Dinamo, Rivaldinho se întoarce în Liga 1. Atacantul brazilian în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi un contract până la finalul campionatului cu gruparea lui Gică Hagi, venind sub formă de împrumut de la Levski Sofia. Fiul marelui fotbalist Rivaldo este convins că va ajunge la alt nivel sub comanda “Regelui” și speră să câștige un trofeu cu Viitorul

- Ți-a fost dor de România?
- Da, mi-a fost dor pentru că iubesc această țară, oamenii de aici, am fost primit extraordinar, băiatul meu s-a născut aici. M-am simțit bine aici și sunt convins că și acum va fi la fel. La Constanța am fost doar de două ori, când am jucat împotriva Viitorului, o dată în vară, o dată în iarnă. Am auzit că-i un oraș frumos, pe malul mării.

- Te-ai întors, dar de această dată la Viitorul.
- Pentru mine, este o nouă provocare și mă bucur că am venit la Viitorul. Am jucat împotriva acestui club și țin minte cât de greu mi-a fost. Ce m-a convins să vin sunt Hagi și stilul ofensiv cu care abordează orice meci, cu multă posesie. Sunt jucători tineri și foarte buni și este o oportunitate excelentă, pentru că Mister mă poate duce la un alt nivel. Sunt convins că am luat cea mai bună decizie.

- Doar pentru 6 luni?
- Cel puțin. Vom decide la finalul campionatului ce se va întâmpla, dar sunt decis să dau totul în aceste luni. Sunt sub contract cu Levski, dar nu mă gândesc la asta acum, sunt concentrat doar pe ce va urma la Viitorul. 

- Hagi a declarat că a luat un număr 9. Îți convine această poziție?
- Asta este poziția mea, de atacant central. La Dinamo am jucat în spatele vârfului, dar eu sunt un număr 9. Sunt convins că voi progresa mult cu ajutorul lui Mister și al întregului staff, voi avea rezultate.

- Ce a zis tatăl tău când a aflat că vei merge echipa pregătită de Hagi?
- Știe tot despre Viitorul, că Hagi este patron și manager, știa stilul și mi-a zis să fiu concentrat, să dau totul la antrenament și astfel va fi bine pentru că mă voi pregăti sub comanda unui antrenor foarte bun, o legendă a fotbalului mondial și că sunt pe mâini bune. 

- Viitorul este în cursă în Cupa României și se luptă pentru un loc în play-off. Visezi la un trofeu?
- Înainte de toate, trebuie să ne calificăm în play-off. Acolo, orice se poate întâmpla. Când am fost la Dinamo, am obținut prezența prezența în play-off la ultimul meci din sezonul regulat. Apoi, am ajuns să ne luptăm la titlu. Exact în sezonul când Viitorul a devenit campioană. Așa că, o luăm meci cu meci și vedem ce se va întâmpla. 

„L-am luat și pe Rivaldinho, avem un număr 9, suntem mai competitivi și speră să devenim mai buni” Gică Hagi

Cum ar putea arăta Viitorul în 2019: 

Cojocaru - Boboc, Ghiță, Țîru, De Nooijer - Vînă, T. Băluță, Eric - Drăguș, Rivaldinho, Ianis Hagi

Citește și:

Victorie pentru Viitorul în primul amical al anului! Hagi l-a debutat pe Nicolas Popescu chiar sub privirile tatălui său

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
apollon
apollon  •  16 Ianuarie 2019, 00:04

Din trei motive. Fiul lui..... Acum Ianis, Nicolas Popescu, Rivaldinho. Il vrei la Nationala?

marius.bxl
marius.bxl  •  15 Ianuarie 2019, 21:42

Sper sa demonstreze numele

peluza
peluza  •  15 Ianuarie 2019, 19:09
Postat de ralffy_mr pe 15 Ianuarie 2019, 16:34

Asa, si? De ce nu l-a luat Jijinho la FCSB?

Pentru ca e prea slab. Ce sa caute la noi unul care nu s-a impus la Levski?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează