FOTBAL  »  LIGA 1  »  INTERVIU

EXCLUSIV Primele declarații ale lui Gică Hagi despre interesul Barcelonei pentru Ianis: „Asta e prima regulă pentru transferul lui”

Articol de , - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 09:10

Gică Hagi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit și despre posibilitatea ca Ianis să meargă la Barcelona.

„Regele” lasă de înțeles că un transfer în Catalunya n-ar fi alegerea perfectă în acest moment, mai important e ca fiul lui să ajungă într-un club care să-i garanteze un loc ca titular.

- Unde va merge Ianis?
- Prima regulă pentru transferul lui: Ianis să joace! Mai departe, care o să fie salariul lui și câți bani vor veni la club, mai vedem. 

- Se poate pune condiția asta, să joace Ianis?
- Da, cum să nu?! Bine, nu putem să scriem în contract „Ianis va fi titular”, cum a zis Gigi. Ce zice Gigi e bun pentru voi, pentru media, că aveți subiecte de discuție. Nici eu n-aș accepta să aduc un jucător și să-i scriu în contract că va fi titular! Ianis trebuie să fie parte dintr-un proiect, așa cum a fost la Viitorul, să aibă un rol important. Pe urmă trebuie să demonstreze el, să câștige respectul. 

„Ianis să aleagă, că nu joc eu!”

- Barcelona chiar e o variantă?
- N-are rost... E bine, în câteva zile vom decide. Evaluăm ofertele, urmează alegerea. Hotărâm eu, Ianis și Gică Popescu. 

- Va fi întrebat și el?
- Sută la sută! Jucătorul trebuie să decidă. 

- Un copil are capacitatea să decidă singur unde ar fi mai bine să se transfere?
- Voi îi considerați copii, eu îi cred oameni care pot lua decizii. Eu îmi doresc să-l vând, asta e simplu, dar n-o să joc eu în locul lui, el va fi pe teren acolo unde ajunge! Să fie împăcat, să fie mulțumit cu alegerea. Diferența de numere, de sume nu contează. 

- Revenim la discuția despre Barcelona. Ar putea ajunge Ianis acolo?
- Discutăm cu cluburi foarte mari, îl cunosc toate cluburile mari. Popescu negociază, că el e președintele. Eu n-am vorbit cu nimeni. Serios! Eu sunt patronul și antrenorul, Popescu e președinte, negocierile le preia el. Bineînțeles, știu și eu discuțiile. N-are rost să dezvoltăm un subiect în care nu s-a luat încă o decizie! Vom vedea dacă va fi la Barcelona sau în altă parte.

Citește și:

Gică Hagi plânge când vorbește despre fotbal și despre proiectul său de la Viitorul: „Nu vreau averi! Bucuria mea e când văd copii care joacă fotbal și datorită mie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: ȘOC! Medic infecționist din Iași, anunț BOMBĂ pentru românii vaccinați anti-Covid: „Sunt ca persoanele nevaccinate”


Comentarii (13)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  04 Iulie 2019, 12:18

Parca vad ca anul acesta tot in Romania va juca. Daca va pleca probabil ca va ajunge in Turcia, Rusia sau in cel mai fericit caz in Belgia.

pirucul
pirucul  •  04 Iulie 2019, 08:51

nu il vrea barcelona. popescu L-A PROPUS la barcelona . asta e cu totul alta poveste ca a fost propus nu ca l-au vrut.

fairplayromania
fairplayromania  •  04 Iulie 2019, 02:18

Dacă Barcelona nu îl ia la echipa a 3-a, ne dăm seama ce valoare are..... Păi titular nici la Viitorul nu ar fi .....dacă ....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează