FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Primii doi jucători care pleacă de la club » Și-au reziliat contractele și își caută altă echipă

Răuță, în duel cu Moke
Răuță, în duel cu Moke

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 10:48

Situația de la Pandurii este tot mai dificilă, din cauza problemelor financiare. Conducerea le-a propus jucătorilor diminuarea salariilor, iar mulți dintre aceștia nu acceptă și vor rezilierea contractelor.

Potrivit surselor GSP.RO, primii doi jucători care și-au reziliat contractele sunt mijlocașul Alexandru Răuță și portarul David Lazar. Cei doi sunt liberi de contract și vor ca în cel mai scurt timp să își găsească noi echipe pentru a începe pregătirea de iarnă. 

"Mă bucur că s-a întâmplat asta. Așteptam de mult timp această decizie. Acum mă concentrez pe ofertele pe care le am. Sper ca în viitorul apropiat să semnez cu altă echipă și aceasta să fie cea mai bună decizie pentru mine și pentru familia mea.

Situația este foarte grea. Era aproape imposibil să continui aici. Cu toate astea, le doresc mult succes celor care rămân. Sper ca echipa să nu dispară", a spus Răuță pentru GSP.RO.

  • David Lazar, 25 de ani, este cotat la 150.000 de euro, iar în acest sezon a jucat 12 meciuri

  • Alexandru Răuță, 24 de ani, are o cotă de 300.000 de euro și a jucat 19 meciuri în acest sezon

Pe 16 ianuarie, restul jucătorilor care nu vor să accepte plafonul salarial impus de conducere vor deveni și ei liberi de contract. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
foxy
foxy  •  10 Ianuarie 2017, 23:42
Postat de dinamo_fan pe 10 Ianuarie 2017, 12:39

ii vrei la steaua ?

Eu il vreau pe Lazar la Steaua!...:)))...Are 3 gafe de cascadorii rasului la Pandurii si daca ar face la fel ptr Steaua ar fi de comedie maxima pe aici!

gazistu
gazistu  •  10 Ianuarie 2017, 13:31

il vrei la steaua? ;=)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Ianuarie 2017, 12:39

ii vrei la steaua ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează