FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul jucător care refuză Dinamo » Ce ofertă i-a fost făcută și ce se întâmplă cu un alt fotbalist dorit de Rednic

Articol de - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 17:39

Pe lângă jucătorii străini pe care vrea să-i transfere la Dinamo, Mircea Rednic s-a orientat și către români. Ioan Hora și Mihai Răduț sunt fotbaliștii doriți de antrenor, însă primul a refuzat deja oferta.

Lui Ioan Hora (30 de ani) i s-a făcut o ofertă salarială de 5.000 de euro pe lună pe care acesta a refuzat-o, susțin sursele GSP.ro.

Contactat de reporterii GSP, Hora s-a limitat să declare: "Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Sunt doar speculații".

937834 hora
Ioan Hora pe când îmbrăca tricoul Pandurilor

Mihai Răduț (28 de ani) este așteptat luni să dea un răspuns. Și acesta ar urma să primească un salariu lunar tot de 5.000 de euro.

Răduț e sub contract, Hora e liber

Mihai Răduț mai are contract cu Lech Poznan până la 30 iunie 2020, în timp ce Ioan Hora e liber de contract după aventura la Elazigspor. 

Răduț a mai jucat pentru Steaua, Pandurii, Curtea de Argeș și Hatta Club. Hora a mai evoluat pentru CFR Cluj, Konyaspor, Gloria Bistrița, ASA Tg. Mureș, Pandurii, UTA, Konyaspor și Akhisarspor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
104772133226352
Petre Radulescu  •  24 Decembrie 2018, 08:37

Sunt morți de foame, mimamo sunt morți de foame, sunt morți de foame, mimamo sunt morți de foame!

valii_sv
valii_sv  •  24 Decembrie 2018, 08:32

Urmeaza o perioada in care aberatiile presei privind transferurile de jucatori vor face deliciul publicului! X e dorit de...., Y refuza pe.... , Z e la un pas de a semna cu ... , s.a.m.d.! Jurnalistii se vor transforma in adevarati impresari si zilnic ne vor intoxica cu povesti despre echipele noastre si ce zmei de jucatori aduc ele ! O adevarata placere !

triple.core.hd
triple.core.hd  •  23 Decembrie 2018, 23:04

Deci e mai relevant ce spun sursele, decat ce spune jucatorul in cauza? Titlul este "jucatorul refuza Dinamo", titlu argumentat "conform surselor gsp". Conform jucatorului in cauza, "nu a fost contactat de Dinamo". Dar ce conteaza ce spune jucatorul, conteaza ce spunem noi ca spune jucatorul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează