FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

EXCLUSIV Primul răspuns oferit de șefii lui Dinamo în războiul pentru însemne: "Domnul Badea încearcă să destabilizeze clubul"

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 18:03

Dinamo a răspuns oficial informațiilor apărute astăzi, conform cărora fostul președinte al clubului, Nicolae Badea, ar putea interzice echipei folosirea siglei și palmaresului (detalii AICI). 

Actuala conducere a lui Dinamo susține că totul este o încercare a fostului conducător dinamovist să destabilizeze clubul și că societatea actuală are dreptul de a utiliza însemnele clubului pe termen nelimitat.

Contactaţi de Gazetă, cei de la FC Dinamo 1948 au răspuns prin departamentul de comunicare al clubului cu următoarele precizări:

Este o evidentă încercare de a destabiliza clubul instrumentată de domnul Badea. FC Dinamo 1948 SA are, conform actului contitutiv, dreptul de folosinţa a însemnelor , culorile şi a siglei pe termen nelimitat, iar în ceea ce priveşte activitatea de comercializare a produselor cu însemnele clubului, domnul Badea nu deţine drepturi exclusive de folosire a mărcii, lucru ce poate fi verificat simplu OSIM. Situaţia site-ului fcdinamo.ro şi a instalaţiei de nocturnă de la Săftica e un amănunt care va fi reglementat.

Mai mult decât atât, oricine are dreptul de a redacta notificări, acest lucru neînsemnând că respectivele notificări sunt executorii înainte ca o instanţă competentă să pronunţe pe speţele invocate o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Departamentul de comunicare al FC Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  24 Noiembrie 2016, 08:47

Pe acelasi model cum a incercat mapn-ul ... si nu a reusit ...:)) Sigur ca s-au pierdut ceva incasari din bilete si abonamente ... dar acestea ... overhall erau insignifiante in veniturile clubului! Sportiv ... de cand a inceput mapn-ul OFICIAL razboiul cu Steaua ... clubul a catigat un titlu de campionana (al 3-lea consecutiv), si un titlu de vice-campioana (venit pe reconstructia lotului) ...:)) Ca si in cazul Stelei ... marca apartine efectiv lui CS Dinamo ... sau lui Badea ... nu stiu care sunt raporturile contractuale dintre cele 2 parti ... totusi simpla proprietate de drept intelectual (nu vb aici de un drept real) ... nu iti confera si dreptul de exclusivitate ... de asta este necesara o actiune expresa in instantele de judecata ... ca sa iti obtii acest drept ... si sa interzici folosirea marcii respective de catre un ... tert folositor! Fara dreptul de exclusivitate (numai proprieatarii il pot cere) ... nu poti nici sa obtii daune ... pt. ca Legea nu iti recunoaste dreptul ca ... fiind protejat! Si in nici o situatie aceste daune ... nu se pot cere ... retroactiv pe o perioada in care nu ai detinut acest drept ... cum incearca mapn-ul! De plamares nu avem ce discuta ... la ora asta ... dupa mine ... numai un basist (incurabil) ... mai poate crede ... ca palmaresul, ca si drept competitional, indivizibil si inseparabil ... poate face obiectul unor tranzactii paralele ... de activitatea sportiva ... continuata juridic si sportiv! ...:))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Noiembrie 2016, 22:32
Postat de travka pe 23 Noiembrie 2016, 22:27

si pe langa toate astea a inceput si Badea sa caraie, si pe buna dreptate, pt ca Dinamo e de fapt la Badea :))))) sunt 3 Dinamo in acest moment, Dinamo Negoita FC Dinamo 1948, FC Dinamo Badea si CS DInamo al Ministerului de Interne :)))) deci Dinamo nu are o clona ca Steaua, are 2 :)))))daca se supara si aia din MAI si cer 25 mii pe luna chirie ca armata si 20 mii pe luna drept de folosinta al brandului, Dinamo a disparut

Lasa-l ca vinde acum la indieni si o sa fie o super echipa......o sa vezi. Sunt cativa *** pe aici care sunt deja fericiti ca o sa fie o echipa "mare" in sfarsit, cam la modul in care erau si rapidistii cand ii cumparau ba masonii vânzatori in piata, ba miliardarii aia nemti, ba un fond de investiții din zona golfului, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  23 Noiembrie 2016, 22:27
Postat de travka pe 23 Noiembrie 2016, 22:25

negoita asta e prost tare, anu trecut in imposibilitate de a juca in cupe europene il ia pe Rednic care aduce 7-8 jucatori si termina pe locul 2 sezonul regulat si pe 4 la final de play off deci cupa europeana dar interdictia inca era in vigoare, anu asta cand au drept de joc in cupe europene il dau afara pe Rednic, pleaca 80% din jucatorii adusi de el, dinamo se afla pe locul 10 in afara cupelor europene....si voi radeti de Becali...:)))))

si pe langa toate astea a inceput si Badea sa caraie, si pe buna dreptate, pt ca Dinamo e de fapt la Badea :))))) sunt 3 Dinamo in acest moment, Dinamo Negoita FC Dinamo 1948, FC Dinamo Badea si CS DInamo al Ministerului de Interne :)))) deci Dinamo nu are o clona ca Steaua, are 2 :)))))daca se supara si aia din MAI si cer 25 mii pe luna chirie ca armata si 20 mii pe luna drept de folosinta al brandului, Dinamo a disparut

Vezi toate comentariile (37)
Comentează