FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Exclusiv » Primul transfer la FC Vaslui: Un columbian în ofensivă

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 15:38

FC Vaslui a obţinut semnătura internaţionalului de tineret al Columbiei, Mauricio Cuero. Jucătorul de 21 de ani a semnat cu gruparea galben-verde pe trei sezoane şi jumătate.

FC Vaslui a făcut primul transfer al iernii. Şefii formaţiei vasluiene au obţinut semnătura lui Mauricio Cuero. Jucătorul are 21 de ani şi este internaţional de tineret al Columbiei. El evoluează ca mijlocaş ofensiv şi poate fi folosit pe ambele benzi. Cuero se laudă cu un prim trofeu: Cupa Sud-americană, cîştigată în vara anului trecut. Este vorba despre o competiţie rezervată echipelor naţionale din America de Sud, sub 20 de ani.

Mauricio Cuero a fost în vara lui 2013 în probe la formaţia spaniolă Mallorca şi a fost la un pas de a fi împrumutat la formaţia franceză Bastia. Pînă la urmă, jucătorul a rămas la echipa columbiană La Equidad, iar primul pas în fotbalul european îl va face cu ajutorul FC Vaslui.

El se află deja în cantonamentul vasluienilor, a semnat pe trei sezoane şi jumătate. Şefii galben-verzilor promit că în zilele următoare vor mai perfecta şi alte transferuri pe posturile deficitare.

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mihaibrici
mihaibrici  •  28 Ianuarie 2014, 22:25
Postat de hahalera pe 28 Ianuarie 2014, 15:49

Va face doua meciuri mai bunicele, dupa care se va plictisi si va pleca de la VS cu scandal, la fel ca multi altii de-a lungul timpului... asta in maxim un an.

vii ciuda k nu vine Porumbacu la voi ,,, sau ce ???

mihaibrici
mihaibrici  •  28 Ianuarie 2014, 22:19

dragule dinamovist dar tu esti inpresar de unde sti =? ai fost ascuns antro camera de bicicleta ciorditorilor

mihaibrici
mihaibrici  •  28 Ianuarie 2014, 22:14

da la vaslui de cand joaca an liga 1 doar 2 sezoane na jucat an europa an est a fost prezenta an sir si a facut puncte pentru romania si care alte echipe cu nume nimic rusine

Vezi toate comentariile (11)
Comentează