FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Probleme din cauza banilor, dar și un motiv neașteptat » Jucătorul de care Becali s-a rugat să vină la Steaua explică de ce a căzut transferul

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 11:14

Gigi Becali l-a dorit cu insistență pe Andrei Ivan,  în mai multe rânduri, dar atacantul celor de la CSU Craiova a decis să refuze oferta.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, atacantul vorbește despre motivele pentru care a refuzat-o pe Steaua și mărturisește că s-a temut că nu va juca titular.

"Nu avea cum să se facă transferul ăla la Steaua niciodată. Nu m-a mulțumit salariul. Nu cred că era nici măcar mai mare decât cel pe care îl am la CSU. Era cam acolo. La Craiova e puțin, la Steaua puțin mai mult decât puţin. Eu le-am cerut o sumă pe care n-au acceptat-o și aia a fost. Poate mă gândesc la faptul că la Steaua erau foarte mulți jucători și nu știu dacă aş fi jucat ca titular. Așa, mai bine am rămas la Craiova. Sunt titular mereu, m-am impus și știu că nu am cum să pierd locul în primul 11.

Recunosc că mi-era teamă că nu voi juca. Poate mă pierdeam dacă stăteam mult pe bancă, așa, la Craiova, joc meci de meci. Vom vedea ce o să fie la vară, pentru că nu vreau nici în iarna asta să plec", a spus Ivan în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de două pagini poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau platforma Gazeta Digitală unde poți afla ce spune Ivan despre transferul ratat la o echipă din Anglia, care e fundașul din Liga 1 despre care spune că nu i-a dat nicio șansă, ce fel de patron este Mihai Rotaru și ce probleme grave a descoperit la lotul de tineret.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
rfvtgb
rfvtgb  •  08 Octombrie 2016, 18:11
Postat de valu4ever pe 08 Octombrie 2016, 08:27

o.popescu are dreptul sa joace chiar daca a trecut virsta...la inceputul campionatului avea sub virsta acceptata.

La inceputul campionatului avea 22 de ani si 6 luni

rfvtgb
rfvtgb  •  08 Octombrie 2016, 18:10
Postat de valu4ever pe 08 Octombrie 2016, 08:24

papagalule,tu nu joci nimic...taci dracului prostule!bine ca ai gasit prosti la craiova.

La inceputul campionatului avea 22 de ani si 6 luni

valu4ever
valu4ever  •  08 Octombrie 2016, 08:27
Postat de stalky pe 07 Octombrie 2016, 18:28

Pana una alta becali a facut puscarie. La Dinamo e un singur Negoita.Da ne place sa aruncam cu noroi peste tot.

o.popescu are dreptul sa joace chiar daca a trecut virsta...la inceputul campionatului avea sub virsta acceptata.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează