FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Probleme pentru Steaua! Unul dintre cei mai doriți fotbaliști joacă tare: "Fără banii ăștia, nu vin" » Ce pretenții are jucătorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 12:24

Steaua îl vrea cu insistență pe Junior Morais, fundașul brazilian al Astrei, care a intrat în ultimele 6 luni de contract.

Totuși, negocierile dintre Steaua și Junior Morais sunt destul de dificile. Jucătorul speră să dea lovitura carierei cu transferul la roș-albaștri. Cere 200.000 de euro la semnarea contractului plus un salariu de 12.000 de euro lunar.

El e convins că momentul bun în care se găsește, campion cu Astra și calificat în primăvara Europa League, îi oferă ocazia să obţină cel mai mare salariu. Mai deţine un avantaj: are contract doar până la 30 iunie 2017, ceea ce înseamnă că în vară se va putea transfera liber, fără ca formaţia de la Dunăre să primească vreun ban. Un scenariu convenabil pentru el.

Morais a transmis că vrea 200.000 de euro la semnătură și 12.000 de euro lunar, o investiţie pe care Becali o consideră prea mare, din moment ce va trebui să plătească și pentru transferul de la Astra, dacă vrea să-l ia pe brazilian în iarna asta. "Dacă nu se poate acum, aștept până la vară. Fără banii ăștia nu semnez!" a fost răspunsul final al fundașului stânga.

Junior are 30 de ani și e conștient că viitorul contract ar putea fi ultimul important pe care îl mai semnează până la finalul carierei.

2.200.000 €este cota lui Junior Morais, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2017, 17:18
Postat de haideusicfr pe 01 Ianuarie 2017, 17:12

Rusinea pe voi! Va belesc toti de bani ! Incompetentilor ! Aveti ce meritati. Marea * speranta * Morais va jecmaneste . Asta e!

Nu mai scrieti o * selectionata* cu Morais ,Budescu ,Alibec ,etc cum vazusem anul trecut ( ieri parca !) si alti jucatori pe care si-i doreste Becali la Steaua. Cam vreo 11 ( numai). Apoi faceti un calcul daca va ajung banii. Sa vedeti dupa aceea .Insolventa ,barfe ,scandaluri va va fi rusine sa crieti ca sunteti stelisti.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2017, 17:12

Rusinea pe voi! Va belesc toti de bani ! Incompetentilor ! Aveti ce meritati. Marea * speranta * Morais va jecmaneste . Asta e!

florar
florar  •  01 Ianuarie 2017, 16:25
Postat de timm pe 01 Ianuarie 2017, 15:48

Ai dreptate Petre Radulescu chiar e. Petriiiica...da pe GSP, Petriiica ...nu auzi, Da pe GSP.

Prostanul asta nici nu a inteles ce rol are Armata Rosie pentru Steaua lui Comunista...Nu stie ca nici la infiintare Steaua de atunci nu a inceput din liga care trebuia...Acum desigur,Steaua lui trebuie sa inceapa din Liga 4...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close