FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Probleme pentru un jucător transferat în play-off! E ținut captiv pe Aeroportul Henri Coandă + Cum comentează oficialii clubului situația

Cedrick Mabwati Gerard între Carvajal și Morata de la Real Madrid
Cedrick Mabwati Gerard între Carvajal și Morata de la Real Madrid

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 17:38

Cedrick Mabwati Gerard (26 de ani) s-a înțeles cu Poli Iași pentru un transfer, însă are mari probleme.

Aripa stângă congoleză trebuia să ajungă astăzi în România, apoi să plece în cantonamentul ieșenilor din Turcia. Mabwati a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă, însă acolo a fost oprit de Poliție în zona neutră.

"Jucătorul a călătorit din Spania în România, are doar pașaport de Congo și i-a expirat rezidența spaniolă, de aceea n-a putut intra pe tărâmul românesc. El acum se află în zona neutră a aeroportului Henri Coandă, stă un polițist lângă el.

Jucătorul așteaptă să se întoarcă în Spania cu aceeași companie care l-a adus în România, pentru că așa e legea. Alte companii nu vor să-l ducă în Spania, pentru că riscă să fie sancționate. Va fi sancționată și compania cu care a venit din Spania în România, pentru că jucătorul nu avea dreptul să călătorească aici din cauza faptului că i-a expirat rezidența", susțin surse GSP.ro.

Un oficial al ieșenilor au confirmat informația: "Da, e adevărat, dar domnul Tibor Selymes s-a ocupat de transfer și știe mai multe. Vă rog să-l sunați pe el".

Tibor Selymes, directorul sportiv de la Poli Iași, a explicat: "Astăzi jucătorul pleacă înapoi în Spania. E adevărat că i-a expirat șederea în Spania, dar se va rezolva problema. Îl așteptăm alături de noi cât mai curând".

"Este o problemă, dar situația se va rezolva. A fost trimisă de câteva zile o invitație pentru jucător la ambasada României din Barcelona, dar cineva i-a spus jucătorului că nu are nevoie de viză pentru țara noastră. Jucătorul a intrat fără viză în România, iar până marți nu poate pleca din punctul de tranzit din aeroport, până în momentul în care compania cu care a aterizat la București nu revine aici cu un alt zbor. Cel mai probabil joi va fi în cantonamentul echipei" Anamaria Prodan, agentul care a ajutat la transferul jucătorului

Mabwati a jucat ultima dată în liga secundă din Spania la UCAM Murcia, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru Atletico Madrid, Numancia, Real Betis, Osasuna și Columbus Crew.

500.000 €e cota de piață a lui Mabwati, conform transfermarkt.de

Cedrick a ajuns la Iași din postura de jucător liber de contract, după ce în urmă cu câteva luni a suferit o accidentare gravă, ruptură de ligamente încrucișate anterioare.

Noua conducere de la Poli Iași a transferat mai mulți jucători străini în această vară, însă a și avut probleme cu doi dintre ei care au fost trimiși acasă. E vorba despre Enzo Arevalo și Cedric Mongongu care n-au ajuns la o înțelegere cu clubul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
reddogsv
reddogsv  •  06 Iulie 2018, 18:50

Cei cu mosul ala?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează