FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Profilul noului fundaș stânga de la FCSB, Sorin Șerban: „Ar putea fi titular de acum. În viitor va fi la naționala mare” + Prima reacție a jucătorului

Valeriu Argăseală, președintele lui FCSB, și Sorin Șerban // Foto: minaur.ro
Valeriu Argăseală, președintele lui FCSB, și Sorin Șerban // Foto: minaur.ro

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 13:27

Sorin Șerban (19 ani) a fost transferat de FCSB pentru a ocupa postul de fundaș stânga. Roș-albaștrii au plătit 50.000 de euro plus 15% dintr-un eventual transfer celor de la Minaur Baia Mare (Liga 3) în schimbul fotbalistului. Șerban a semnat pe 5 ani!

Dorin Toma, antrenorul lui Minaur Baia Mare, a creionat profilul noului jucător de la FCSB, care va trebui să-i înlocuiască pe Momcilovici și Alexandru Stan.

„Sorin a semnat astăzi și se va alătura lotului celor de la FCSB. Lumea trebuie să știe că el e fundașul stânga al naționalei sub 19 ani. Acoperă toată partea stângă fără niciun fel de problemă. Are calități fizice și are o biomecanică a lovirii balonului foarte bună. Aduce foarte mult cu Momcilovici, dar are acel plus de viteză și de lovire a mingii.

Poate crește foarte mult. Eu îl văd în viitorul apropiat noul fundaș stânga al naționalei. Acum 3 ani l-am adus de la Ulmeni din Liga 3. Atunci a făcut pasul la echipa națională. Eu i-aș da încredere în acest moment la FCSB, dar cel mai bine o să vadă domnul Andone”, a declarat Dorin Toma pentru GSP.ro.

„ar putea fi afectat de critici, dar trebuie să asculte de becali”

Fostul antrenor al lui Sorin Șerban susține că fundașul stânga ar putea fi afectat de eventualele critici ale lui Gigi Becali, însă îl sfătuiește pe tânărul jucător să asculte de sfaturile patronului de la FCSB.

„Vorbim de un copil de 19 ani. Ar putea fi afectat în urma unor critici. Trebuie să-l cunoască repede pe domnul Gigi, care poate să zică ce vrea, că el bagă bani la echipă. Copilul trebuie să asculte de domnul Becali și să aibă grijă. E un copil serios și muncitor, nu e cu cluburile”, a adăugat Dorin Toma.

„sunt hotărât să muncesc”

Sorin Șerban a vorbit și el despre transfer, pentru site-ul lui Minaur: „Sunt bucuros că am făcut un pas important în cariera mea și că am ajuns la cel mai titrat club din România. Consider că sunt pregătit să fac față cerințelor Ligii 1 și sunt hotărât să muncesc mult pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui transfer, iar fostei mele echipe îi țin pumnii să promoveze în Liga 2. Îi mulțumesc antrenorului Dorin Toma pentru că a avut încredere în mine și m-a ajutat să ajung la acest nivel, să fac pasul spre Liga 1”.

Jucătorul va efectua marți vizita medicală, iar miercuri va participa la primul antrenament sub comanda lui Bogdan Andone.

Citește și:

FCSB și-a luat fundaș stânga! L-a adus pe Sorin Șerban din Liga 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
manty_one
manty_one  •  29 Iulie 2019, 17:08

Sper ca Becali...ci0banul sa nu inceapa sa-l critice dupa primele 2-3 meciuri pe copilul asta...daca va face asta atunci e clar ca e dus rau cu pluta..se aude Becali,creier de bibilica?Ai rabdare cu copilul...da-i ragaz cel putin 10 etape ....SUCCES PUSTIULE!!

sadikul
sadikul  •  29 Iulie 2019, 16:44
Postat de stelistdemic01 pe 29 Iulie 2019, 14:41

FCDB = 0 puncte, 0 goluri, 0 neuroni

stelist de mic si fcsbist de mare

magic4ever
magic4ever  •  29 Iulie 2019, 16:41
Postat de stelistdemic01 pe 29 Iulie 2019, 14:41

FCDB = 0 puncte, 0 goluri, 0 neuroni

Stai linistit ca este lung campionatul si ne revenim indiferent de lot sau de antrenor...am jucat in primele 3 etape cu cele mai bune echipe din campionat, cu FCSB nu avem emotii deloc, oricat de slab am juca FCSB nu poate sa bata pe Dinamo...eu zic sa nu iti suprasoliciti tu singurul neuron, doare adevarul si o dai pe jigniri cand nu ai contraargumente? Recunoaste ca Tanase nu are valoare de echipa nationala pt ca are doar 1 neuron si nu o sa fie niciodata o optiune pentru orice selectioner...cat despre un fotbalist venit din liga 3 e cale f lunga pana la echipa nationala, nu cum vorbeste Argaseala....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează