FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERILE FRF

EXCLUSIV Propunere șocantă a unui candidat la FRF » Fotbalul românesc, afară din Europa 3 ani?!

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 16:06

Fostul fotbalist dinamovist Sorin Răducanu a anunțat că în 2018 vrea să candideze la președinția FRF, după ce și în urmă cu 4 ani s-a luptat cu Răzvan Burleanu, dar a fost învins.

"Eu și mort voi candida. De ce? Pentru că se poate face ceva și eu simt că pot face. Eu iubesc fotbalul și țara asta. Nu e vorba dacă voi avea forță, totul e comandat politic.

Hai s-o luăm logic. Vor fi cel puțin 250 de membri afiliați. Asta înseamnă 250 de voturi. Din ăștia, cel puțin 230 iau bani de la primării și consilii județene, care sunt conduse de partide. Dacă aceste 230 de voturi sunt conduse politic, banii vin de acolo, nu e normal ca ăla să comande? Primarul și președintele de consiliu județean sunt prieteni, e normal. Vorbesc între ei și, mai departe, cu echipele pe care le susțin financiar", a declarat Răducanu pentru GSP.ro.

CONTEXT: La alegerile din 2014, Sorin Răducanu n-a luat niciun vot. 

"Fac fotbal amator în Liga 1!"

Acesta spune că vrea să transforme fotbalul românesc în unul amator, pentru a eradica blaturile despre care spune că ar exista în Liga 1.

"Nu există etapă în România în care să nu fie 3-4 meciuri aranjate. Blaturile în Liga 1 vor fi eliminate doar când va dispărea controlul politic și va veni un nebun ca mine la federație. Dacă vin la federație, fac fotbal amator. Cine vrea, bine, cine nu, la gară! Atunci să vezi că nu mai are nimeni ce fura. Dacă facem fotbal amator, se va trece totul pe ștatul de plată. Fotbalul amator nu e ceva ieșit din comun sau ceva rău.

Poți să faci lucrul ăsta. Te suspendă UEFA 2-3 ani, dar nu crapă nimeni dacă nu te duci la competițiile europene 2-3 ani. Dacă nu vom face asta, atunci vom rămâne în continuare așa, dar să nu vă mai mire de ce sunt meciuri trântite în Liga 1. Să nu vă mai mire de ce vă bat Luxemburg, Moldova și Albania", a adăugat Răducanu.

"Gică Popescu a fost trădat în 2014"

Absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport în 1991, specializarea fotbal, Răducanu spune că se bazează pe trădare în ceea ce privește alegerile și expune primele 3 măsuri pe care le-ar lua dacă ar câștiga șefia FRF.

"Da, Burleanu e favorit să câștige un nou mandat sau cine poate să atragă politicul de partea lui. Dar să-ți mai zic ceva. Poporul român are o latură foarte «frumoasă», pe care eu o urăsc, se numește trădare. Acum 4 ani, măscăriciul ăsta de Burleanu s-a bucurat pe deplin de pe urma trădării, pentru că, dacă nu-l trădau ăștia pe Popescu, devenea Popescu președinte. Era nemeritat, pentru că el a furat fotbalul românesc. Popescu ieșea sigur președinte și totuși eu am avut curajul să candidez. Acum s-ar putea să se repete istoria și cineva să trădeze", a mai spus Răducanu.

"Îți spun 3 măsuri pe care le-aș lua imediat dacă aș fi ales președinte la FRF. În primul rând aș face fotbal amator. În al doilea rând, toți banii trebuie să fie publicați pentru a vedea fiecare om câți s-au cheltuit. Și în al treilea rând, trebuie să se schimbe statutul, inclusiv legea 69/2000 (n.r. legea care reglementeaza organizarea și funcționarea sistemului național de educație fizică și sport în Romania)
"
Sorin Răducanu

"Eu vreau să aduc fiecare șef de promoție de la fiecare profil din facultățile din România și să-i aduc la Federație. Dacă-i prind cu fofârlica, trebuie să returneze toți banii. Dacă-i dai un salariu bun, eu garantez că îți vine un contabil bun, îți vine un om bun la comisia de etică și așa mai departe" Sorin Răducanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
zarqa
zarqa  •  31 Decembrie 2017, 13:20

Poți să iubești fotbalul din adâncul rărunchilor, să-l iubești mai mult decât pe copilul tău, dar dacă nu ai minte, nu ai imaginație, nu ai spirit și capacitate managerială, de geaba te asmuți. Hai să fim serioși d-le Răducanu !

raduu1cristian
raduu1cristian  •  31 Decembrie 2017, 10:14

Mare ti-e gradina... Eu credeam ca personaje de genul asta sunt bancuri, na ca sunt reali

sallahaydin
sallahaydin  •  31 Decembrie 2017, 09:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează