FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Protasov descrie ce s-a întîmplat în vestiarul Stelei după coşmarul de la Rosenborg: "Gigi a făcut urît de tot"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 15:54

După 1-1 la Bucureşti, Steaua s-a deplasat pe 23 august 2005 în Norvegia pentru returul cu Rosenborg. Desfăşurarea partidei a fost de coşmar pentru stelişti şi s-a terminat 3-2 pentru gazde, care s-au calificat în grupele Ligii Campionilor.
Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Oleg Protasov, antrenorul de atunci al campioanei, povesteşte ce s-a întîmplat la finalul partidei şi spune că a rămas profund marcat de episod.

"Nu-ţi poţi închipui ce a fost după înfrîngerea de la Rosenborg! Gigi era nervos, MM era nervos, jucătorii la fel. Atunci am auzit nişte cuvinte cum nu mai auzisem niciodată din partea unui patron. A fost deranj mare!

Normal, pînă la urmă s-a pierdut o primă de 100.000 de euro pentru fiecare. Gigi a făcut urît de tot. Atunci m-am gîndit pentru prima dată să plec, însă a venit MM, mi-a spus că aşa e Gigi la nervi.

Mai tîrziu s-a calmat, chiar am avut o relaţie de prietenie cu el. MM la fel, mi-a fost un prieten foarte bun", i-a spus tehnicianul jurnalistului Marius Mărgărit.

"Oricum, atunci am greşit şi eu", admite Protasov şi explică eroarea de ordin tactic pe care a comis-o. Ucraineanul risipeşte misterul plecării de la Steaua şi dezvăluie înţelegerea secretă pe care a făcut-o cu Niculae înainte de a semna cu Astra. Citeşte un interviu amplu, de 3 pagini, acum la chioşcuri, în ediţia tipărită, sau răsfoind ediţia digitală a Gazetei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
submarina
submarina  •  21 Ianuarie 2015, 15:45

Gigi Becali e un copil pe langa Ferguson care in vestiar a aruncat cu o gheata in Beckham:)

valah1986campionueuropei.akbar
valah1986campionueuropei.akbar  •  21 Ianuarie 2015, 15:07

Gigi Becali este cel mai bun om, el nu face rau nimanui.

ando89
ando89  •  21 Ianuarie 2015, 14:47

Nu pot sa cred, jiji este un monument de rabdare si sfintenie, probabil ca s-a apucat sa se roage cucernic in vestiar, eventual s-a flagelat cu cheile de la maybach si toti au ramas stupefiati:))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează