FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Puljici este blocat pentru un come-back în Liga 1 » Steaua își poate lua gândul de la croat

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 16:19

Ante Puljici, 29 de ani, trece prin momente teribile.

Croatul, foarte apreciat în România după sezonul precedent petrecut la Dinamo București, a fost subiectul unui material în presa din țara sa, fundașul afirmând că încă nu și-a încasat vreun salariu de când a semnat cu Tom Tomsk (ultimul loc în Rusia).

Fotbalistul nu se confruntă doar cu această problemă. S-a accidentat după meciul cu ȚSKA Moscova, de pe 28 august, iar de atunci n-a mai jucat deloc! Mai mult, a trebuit să se opereze, la ligamentele încrucișate, și va pierde și sezonul de primăvară.

"Probabil, e cel mai mare ghinion al vieții mele, venit într-un moment bun, când mă pusesem din nou bine pe picioare. Acum, trebuie să mă recuperez, cred că în 3-4 luni voi fi din nou la antrenamentele normale. Sper să am mai mult noroc de această dată. Nu știu ce se va întâmpla din vară.

Oricum, acum nu se poate pune problema ca vreun club din România să se intereseze de mine. Logic. Din vară, orice e posibil. Nu știu ce se va întâmpla cu Tom Tomsk. Sunt șanse să-mi încasez și restanțele, momentan, mă gândesc să mă fac bine cât mai repede", a comentat Puljici pentru GSP.RO.

Coleg cu Eric Bicfalvi, golgeterul echipei la Tomsk, croatul a fost pe lista Stelei, însă discuțiile nu au continuat după ce roș-albaștrii au aflat despre situația jucătorului.

În vară, Puljici a refuzat Steaua și a ales să semneze cu rușii, transmițând că nu vrea să-i trădeze pe suporterii din Ștefan cel Mare.

"Mă bucură faptul că Dinamo și-a mai revenit pe final de sezon, sper ca suporterii să savureze câștigarea măcar a unui trofeu, dacă nu chiar mai multe. Ar fi fantastic ca fosta mea formație să ia campionatul"  Ante Puljici, fundaș Tom Tomsk

5 meciuriîn care a fost integralist a jucat Puljici pentru Tom Tomsk în sezonul de toamnă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
134926343641108
Francisc Kun  •  04 Ianuarie 2017, 17:47

BUNA SEARA CONDUCERI DE LA DINAMO DE CE NU INCERCATI SA IL ADUCETI INAPOI PE ELHAMED? DE CE DOMNULE ANDONE TRANSFERATI-L PE ELHAMED VA MULTUMESC HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOO

eucutine
eucutine  •  04 Ianuarie 2017, 17:24

daca nu pot sa-l ia pe Puljici, atunci MM si Reghe, cei doi care se sarutau prin gard, ii doresc pe ***...sunt febletea lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie_b
arsenie_b  •  04 Ianuarie 2017, 17:18
Postat de arsenie_b pe 04 Ianuarie 2017, 17:14

***

Da ba ***, ironia e limbaj intolerant dupa voi.. creiere ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează