FOTBAL  »  Superliga  »  GIULEŞTENII REVIN ACASĂ

EXCLUSIV » Rapid va juca în Giuleşti meciurile cu Juventus şi cu CFR!

Stadionul din Giuleşti
Stadionul din Giuleşti

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 16:03

În sfîrşit, giuleştenii se întorc pe arena "Valentin Stănescu"! Intrat în gura fanilor şi a jucătorilor, George Copos a semnat azi un contract cu CS Rapid pentru următoarele două partide de pe teren propriu. Astfel, întîlnirile cu Juventus Bucureşti, din Cupa României, programată pe 21 septembrie, şi cea cu CFR Cluj, din etapa a 8-a, de pe 24 septembrie, se vor disputa pe stadionul Giuleşti!


Pentru a putea juca acolo, conducerea clubului trebuie să achite 20.000 de lei din datoria de 120.000 de lei plus chiria în valoare de 1.650 de euro pentru fiecare meci. La acestea se adaugă şi consturile pentru plata tuturor utilităţilor.

Contractul poate fi reînnoit înainte de fiecare partidă a rapidiştilor de pe teren propriu, pînă cînd datoria va fi complet achitată. Apoi, reprezentanţii CS Rapid susţin că sînt de acord să se negocieze un contract pînă la finalul sezonului în curs.

La tragerea la sorţi, Juventus Bucureşti a fost trasă prima din urne şi ar fi trebuit să joace pe teren propriu. La solicitarea PRO TV, televiziunea care transmite partida, s-a stabilit să se joace pe Giuleşti, întrucît stadionul are nocturnă. Juventus va lua jumătate din încasări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
catzanu
catzanu  •  13 Septembrie 2011, 13:34

Am sa zic si eu acelasi lucru ca majoritatea : pana nu vad, nu am sa cred !

pnkalex
pnkalex  •  13 Septembrie 2011, 00:58
Postat de masterrapid pe 12 Septembrie 2011, 16:20

pai acum e bun gazonul???parca era bun numa peste o luna!?

prietene confunzi "mafia arena" cu giulesti

borat101
borat101  •  12 Septembrie 2011, 23:54

Asa este, nu credem pana nu vedem. Si daca iara sunt sicane, acest utc'ist numit Copos trebuie pus la punct cumva. Asa mari umilinte si injosiri la un club ca RAPID si nivel de profesionism, este mai mult decat jenant ceea ce se intampla si se face.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează