FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapidul e iarăşi aproape de faliment: 3 probleme grave cu care se confruntă clubul!

Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, foto: GSP
Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 13:55

Gazeta Sporturilor a purtat un dialog în premieră cu Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului. În 3 pagini EXCLUSIVE, omul însărcinat să asigure o soartă mai bună clubului din Giuleşti a atacat toate subiectele care îi frămîntă pe fanii vişinii

În vîrstă de 44 de ani, Cristina Andronache vorbeşte fără menajamente despre situaţia clubului din Giuleşti, despre care spune că este aproape de faliment, dacă jucătorii aleg să îşi ceară restanţele. "Doar eu am atras atenţia asupra acestui lucru. Datorăm 3 milioane şi ceva, oricînd sîntem aproape de faliment!"

Nici Valerii Moraru nu pare a fi salvatorul pe care îl aştepta toată lumea. "Deşi noii investitori au anunţat că vor aduce un milion şi jumătate de euro, au uitat să spună că vor să o facă dintr-un contract de publicitate, pe o perioadă de cinci ani! Cam 300.000 de euro în primul an!".

Mai mult, Rapidul a renunţat uşor la un sponsor: "Să renunţăm la un contract cu Carlsberg! Mi s-a părut aberant. Oamenii ne-au suportat toată apa şi ce ne trebuia pentru protocol cît am fost în liga secundă. Înţeleg că are un anumit interes cu Azuga Waters, dar vorbim de nişte oameni care ne-au ajutat în condiţii extreme."

Interviul poate fi citit integral în ediţia tipărită şi online, pe platforma Gazeta Digitală.

Află cu ce echipă a venit Moraru la Rapid şi cum a vrut să aducă patru maşini de lux în club, una fiind destinată Cristinei Andronache! Mergi la chioşcuri şi citeşte interviul! Merită!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (92)
cipet
cipet  •  19 August 2014, 14:51
Postat de khal_37 pe 18 August 2014, 20:54

O dati in penibil rapidistilor, aruncati vina pe umerii tuturor, doar a celor vinovati nu, adevarul e ca va meritati soarta.

sa-ti dau o mica problema cu o intrebare foarte simpla: ce a facut Paszkany ultima data cand cfr s-a calificat in grupele cl ? iti dau si rezultatul: acum cfr este o echipa de pluton. gigi nu mai are alta sursa de venit in afara de steaua, dupa meciul de asta seara si alti jucatori vor pleca pe urmele lui gardos, dupa meciul retur altii ii vor urma si atunci vom mai vorbi despre soarta, parabola pasarilor surde se aplica foarte bine aici, asa ca nu mai plangeti soarta RAPIDULUI, priviti cu atentie ce se petrece chiar acum sub ochii vostri.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 23:16

mda. foarte ciudate evenimente, la rapid.

dangp
dangp  •  18 August 2014, 23:05

Da, sigur ca da! GSP nu mai scandal!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează