FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răsturnare de situație » Perovic, fotbalistul cu probleme cardiace, reactivat de Dinamo

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2019 18:24

Slavko Perovic (30 de ani, atacant), fotbalistul care a fost oprit de la antrenamente și de la fotbal din cauza unor probleme cardiace, a revenit de ieri la pregătirile „câinilor”.

  • UTA Arad - Dinamo, partidă din șaisprezecimile Cupei României, se joacă marți, de la ora 16:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Și-au găsit atacant

Dusan Uhrin a cerut de urgență un atacant după ce Daniel Popa s-a rupt la meciul cu FC Botoșani (1-1) și din cauza terenului de pe Național Arena. Între timp a trecut și etapa cu Astra (2-3), iar marți după-amiază „câinii" evoluează la Arad contra celor de la UTA în Cupa României.

Vineri este meciul cu FC Voluntari în campionat, apoi derby de România cu FCSB. 

Dinamoviștii nu ard de nerăbdare să mai facă achiziții în această perioadă, mai ales că de la 1 octombrie se anunță un nou acționar majoritar la club, în persoana lui Claudiu Florică, dornic să preia pachetul de 67 la sută din acțiuni de la Ionuț Negoiță. Dar s-a găsit un nou atacant, Slavko Perovic, chiar în propria curte.

11 meciuria jucat Slavko în 2019 pentru Istanbulspor în liga secundă turcă, marcând de 3 ori

S-au panicat 

Probabil, majoritatea suporterilor au și uitat că sârbul, care a jucat în ultimii 5 ani doar în liga secundă din Turcia, mai este sub contract cu Dinamo. Chiar mai este, de ieri a revenit la antrenamentele echipei la Săftica. Aceasta după ce fotbalistul de 30 de ani a mai fost plecat o perioadă pentru un nou set de investigații medicale. Imediat după ce a bifat prima prezență oficială în tricoul roș-albilor, în meciul cu Viitorul (0-5), sârbul a fost oprit de la antrenamente și de la jocuri din cauză că un control cardiac suplimentar a relevat faptul că ar avea probleme. 

Pățiți în trecut, în condițiile în care și Eugen Neagoe era s-o pățească pe bancă la meciul cu Craiova (0-2), „câinii" nu au mai vrut să audă de nimic și au vrut să „divorțeze" de Slavko.  

I-a surprins și pe colegi 

L-au acuzat pe fostul doctor al echipei, Liviu Bătineanu, cu care au încheiat între timp o colaborare de 17 ani. Perovici a plecat la el acasă pentru mai multe săptămâni, în mai multe perioade, venind cu tot felul de certificate. Nu a dorit niciun moment să rezilieze contractul stabilit pe doi ani, iar în ultimul week-end s-a întors la București.

Momentan, se așteaptă viză de la INMS, după un alt control la București. Oricum, de ieri e la antrenamente, surprinzându-și și coechipierii. A făcut normal, cot la cot cu ceilalți colegi, mai ales că nu a fost o ședință de pregătire intensă. 

Nu a făcut deplasarea la Arad, de văzut dacă va reveni în meciurile oficiale. Jucătorul a susținut mereu că nu are probleme cu inima și că poate juca fără a-și risca viața! 

29 de minutea jucat atacantul sârb cu Viitorul (0-5), în prima etapă a campionatului

Match Preview UTA Arad - Dinamo

VEZI ȘI:

FCSB - CFR CLUJ 0-0 / Ilie Dumitrescu a lăudat un jucător după derby: „A fost fantastic!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dvd1
dvd1  •  24 Septembrie 2019, 06:37

oare de ce se duce Dinamo la Arad? Mult mai bine ar fi sa nu se prezinte la meci pt ca deznodamintul se stie de la inceput: pierde la 3-4 goluri diferenta. Daca nu se duce macar economisesc banii de deplasare. B-ul e foarte aproape

gigelfacelegea
gigelfacelegea  •  23 Septembrie 2019, 21:37

cand aduci un antrenor care face echipa sa joace mai prost decat unele din liga 2, cand aduci jucatori titulari care nu prind echipa in fata rezervelor de anul trecut, ce pretentii sa ai la play-off? Se vede ceva in jocul echipei,cu noul antrenor, dar se mai si vede ca avem jucatori f slabi, care nu pot mai mult. Ce a facut Prunea cu lotul asta, e o pata mare pe imaginea lui. Nu stiu ce club il mai angajeaza pe viitor.

nomadu71
nomadu71  •  23 Septembrie 2019, 21:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

... veți - într-un cuvânt , nu despărțit... cu scuzele de rigoare...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close