FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răsturnare spectaculoasă de situație: așteptat luni la București, Leo Grozavu nu mai vine la Dinamo! Motivul pentru care Prunea a sistat totul: „Nu ne mai interesează!”

Articol de , , - Publicat duminica, 11 august 2019 22:05

Leo Grozavu (51 de ani) a fost foarte aproape să semneze cu Dinamo. Antrenorul era așteptat luni dimineață la București, dar în câteva ore discuțiile au fost abandonate, din cauză că antrenorul a cerut să fie reprezentat la negocierile finale de Anamaria Prodan! 

După două săptămâni de la prima tentativă, Dinamo a reluat discuțiile cu Leo Grozavu, deși această variantă nu a fost agreată inițial de către patronul Ionuț Negoiță.

Contactat în această seară de către GSP, Leo Grozavu a confirmat discuțiile cu gruparea dinamovistă. 

Sunt discuții, eu m-am arătat interesat, dar ce să fac mai mult? La fel a fost și acum două săptămâni. 

Rămân fidel principiilor mele de viață și nu vin în orice condiții. Nu vreau să vă mint, deocamdată sunt doar discuții”, a spus Leo Grozavu, pentru GSP.ro.

Contractul era pe două sezoane, iar Leo trebuia să conducă luni primul antrenament. Ședința fusese special mutată spre seara, pentru ca Grozavu să aibă timp să se instaleze în Capitală. Dinamoviștii îi luaseră inclusiv biletul de avion. 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: BĂLĂNESCU VS PRUNEA

Vestea venirii lui Grozavu a fost însă de actualitate pentru puțin timp. De ultimă oră, surse GSP susțin că întorsătura de situație s-a produs când la negocierile finale Grozavu a cerut să fie reprezentat de Anamaria Prodan, variantă pe care Prunea a respins-o total. 

„Varianta Leo Grozavu nu ne mai interesează. Nu a fost și nici nu va fi o variantă pentru Dinamo! Nu mă interesează cine îl impresariază, poate să fie reprezentat și de Moggi!”, a declarat managerul general pentru site-ul Gazetei. 

Se pare că în paralel Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, vorbise pentru aducerea lui Grozavu cu Anamaria Prodan, iar reacția lui Prunea a venit când acesta a aflat de implicarea soției lui Reghecampf. Rămâne de văzut cine se va impune până la urmă în acest conflict intern de la Dinamo. 

Ultima dată, Leo Grozavu a antrenat-o pe Petrolul Ploiești, echipă de care s-a despărțit ca urmare a rezultatelor negative din Liga 2.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Anamaria Prodan iese la atac, după ce Prunea l-a interzis pe Leo Grozavu la Dinamo: „Vom vedea cine are performanțe”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bertino
bertino  •  12 August 2019, 10:09

Foarte bine i-a facut. Vuvuzela de Prodan si Ciobanu de FCSB sunt cele mai toxice personaje din fotbalul romanesc. Trebuie sa fie izolati sa nu mai colaboreze nimeni cu ei, decat cu revistele de cancan - cum e GSP. Cu Becali vad ca procesul de izolare a inceput, trebuie continuat si cu Prodanca ! Sa fie curatati amandoi !

lukdan
lukdan  •  12 August 2019, 00:34

Pune-l pe Viorel Moldovan cel mai mare huligan pt ca antrenor nu poate fi vorba. Asa ne scapati de el pt totdeauna!

blahblahblah111
blahblahblah111  •  12 August 2019, 00:07
Postat de iobag pe 12 August 2019, 00:00

Ghinion :))) e stelist. A recunoscut singur de mai multe ori

baliverne. a zis ca a fost stelist cand era mic de tot, la mijlocul anilor 50 - inceputul anilor 60. La fel si Dinu. Cu armata tinea toata lumea atunci. Lucescu e dinamovist toata ziua.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close