FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Reacţia lui Iordănescu după acuzele lui Reghecampf: "Vorbește mai mult decât trebuie"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 13:37

Edward Iordănescu a reacționat după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că se plânge din cauza situației pe care o are la echipă chiar acum înaintea meciului dintre Pandurii și Steaua (DETALII).

"Eu nu am comentat niciodată ce face sau zice Laurențiu Reghecampf pentru că nu e treaba mea și simplu, pentru că nu mă interesează. Uneori el vorbește mai mult decât trebuie și despre ce nu trebuie. Eu nu am comentat despre Steaua sau situația de la Steaua, ci despre echipa mea și nu cred că e problema lui ce se întâmplă la noi în echipă.

Nu cred că e cazul să facem paralele între cluburi în acest moment sau comparații pentru că în timp ce eu am jucători neplătiți de 3 luni și nu ne-am permis un sejur la munte, el are banii la zi și și-a cumparat tot ce a vrut din țară.

Cu toate astea noi nu am cedat să muncim și să luptăm și așa am ajuns în clasament unde am ajuns. Așa că ar trebui să ofere mai mult respect așa cum eu il ofer lui și să nu mai vorbească despre mine și echipa mea pentru că nu are dreptul", a declarat Edward Iordănescu pentru GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Martie 2016, 15:16

...daca nu iei macar un punct maine ...esti degeaba ...maine se vede cine are valoare ...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  29 Martie 2016, 15:15

Lignitul Oltenia nu a reusit sa castige cu amarastenii aia *** de la dinamu si au pretentie sa bata Steaua :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  29 Martie 2016, 14:53
Postat de acc_adrian pe 29 Martie 2016, 14:27

Acum ca "s-au certat" baietii, sa vezi ambitie pe Iedi sa-l bata pe Laur; daca totusi nu va reusi, el a incercat macar ca doar "erau certati" si a vrut sa-i arate ce poate... CATERINCAAAAAAAA eftina!!!

Poate vrea ledi un cap in gura!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează