FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC VOLUNTARI 2-1

EXCLUSIV Reacție după arbitrajul din meciul Viitorul - FC Voluntari: "Așteptăm explicații! Suntem cei mai dezavantajați"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 13:33

Meciul Viitorul - FC Voluntari, 2-1, a fost unul extrem de tensionat, după ce ilfovenii au contestat dur maniera de arbitraj a centralului.

Mircea Rădulescu, directorul Academiei de Fotbal Voluntari, a reacționat la adresa arbitrajelor din Liga 1 și a modului în care ilfovenii sunt dezanvajați.

"Prezent la jocul FC Viitorul Constanța – FC Voluntari, din cadrul etapei a XIV a Ligii  I, asistând la evenimentele urâte din teren redate de televiziuni și comentate de presa scrisă, mă simt obligat să prezint unele comentarii:

Gazeta Sporturilor a publicat un clasament al echipelor de Liga I, in ordinea greșelilor de arbitraj care au afectat rezultatele finale.Pe primul loc in acest clasament se află FC Voluntari.

Printre cei ”loviți” de această inechitate (jucători, antrenori, conducători, simpatizanți, reprezentanți ai Primăriei), mă număr și eu, in calitate de conducător al Academiei de Fotbal Voluntari.

Cei care selecționează și antrenează tinerii jucători, se confruntă plecând de la nedreptățile primei echipe cu o situație negativă complexă.Este vorba de cei aproximativ 600 de copii și juniori, părinții lor, care suportă cu greu asemenea nedreptăți ce pot influența in profunzime procesul de formare a tinerilor, ceea ce inseamnă bine și rău in viață, corect, incorect, rezultate prin muncă sau ”furate”.

Copiii pun intrebări.Este un lucru știut.De ce? Cine a greșit?

Există și greșeli proprii, nimic de zis. Ele trebuie să facă obiectul propriilor analize, și adaptată munca pentru corectarea lor.

Cine inlătură ”ceața” explicațiilor care vrem nu vrem lasă urme in sufletele tinerilor?Invingem nedreptăți că așa este viața, dar când ele se repetă și devin un fenomen este foarte greu.Mă ințelegeți!

Așteptăm explicații, recomandări, de la reprezentanți mai pricepuți decât noi.Nu vor veni, se vor inmulți bănuielile și nu-i bine.
Director - Academia de Fotbal Voluntari

Mircea Rădulescu"  scrisoare lui Mircea Rădulescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
406190192914363
Ceptureanu Marin  •  01 Noiembrie 2016, 19:10

bai mare rege ce esti sau care ai fost odata dar acum esti un foarte bun aranjor,dar sti sa aranjezi doar meciurile echipei tale(normal),de ce,ca sa te afli in varful clasamentului si jucatorilor sa la creasca cota pe transferuri,tu si Jiji ciobanul sunteti nocivi fotbalului romanesc,pe voi va intereseaza doar cati banii ve-ti lua de pe urma vanzarilor de jucatori umflati in aprecieri,selecti la loturi,toate numai prin macaneli cu ajutorul jurnalistilor pe care-i platiti cu bani grei.

10152643238017024
Aurel Badea  •  01 Noiembrie 2016, 14:44

Fotbalul este in rahat din cauza celor care participa la el si/sau il conduc. Penaltiul din meciul cu Viitorul a fost clar - tragere de tricou fapt necontestat vehement nici de catre echipa Voluntari. Cartonasele galbene date dupa aceasta au fost foarte indreptatite, ghinionul celor de la Volutari este ca camerele Digi erau chiar pe Ivanovici si Maftei cand acestia "intrebau arbitrul ce sa intamplat" . Sa moara .... Sa *** .... Sa o F..... pe mata. Toate acestea au fost MARI ecran , mari cat casa Poporului. Culmea este ca ei se purtau ca niste scursuri dar sau simtit lezati ca arbitrul le spus " mars de aici ". Cat de impertinent sa fi in chestia asta ? Mai mult de asta , fotbalistul Marinescu de la Voluntari se duce la Maftei si incearca sa il calmeze sau mai bine spus sa evite inca un cartonas dar Maftei - capitan - insista sa fie un necioplit. Oare ce a auzit Marinescu de a incercat sa-l calmeze pe propiul coechipier ???? Faza cu repetatul - cititi regulamentul FIFA - unde spune cu subiect si predicat ce si cum . Ca pur si simplu privitor la tv observ ca Maftei si Ivanovici tipa / urla / injura la arbitru care din ce se vede la tv nu le spune "mars" .Iar daca le-ar fi raspuns asa cred ca era un raspuns fffff anemic la reactia lor. Ceea ce nu inteleg cei care sar de fund in sus la astfel de evenimente scot in fata munca si prestanta jucatorului , gresit !!! Acesti jucatori joaca pentru noi spectatorii iar ei trebuie sa fie un exempl

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Noiembrie 2016, 14:28

Gresiti, domnule Mircea Radulescu! Doar Dinamo Bucuresti e cea mai dezavantajata... V-o pot confirma d-nii Andone si Mutu. Ba chiar si marele patron...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează