FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Recomandarea lui Montini la Dinamo » Atacantul i-a propus un jucător lui Rednic, care l-a acceptat instant

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 12:32

Mattia Montini i-a vorbit frumos lui Lorenzo Gonnelli despre Dinamo, astfel că fundașul și-a dat ieri acordul să semneze. Tot azi trebuie să se oficializeze și sosirea lui Papazoglou.

Lorenzo Gonnelli este al 14-lea și ultimul transfer al lui Mircea Rednic de la revenirea în Ștefan cel Mare! Fundașul central de 25 de ani urmează să semneze azi până la vară cu roș-albii, apoi dacă va da randament va continua cu Dinamo, el fiind împrumutat de la Livorno (penultimul loc în Serie B).

Lorenzo a promovat ediția trecută cu echipa sa din liga a treia în a doua, dar a prins doar 8 meciuri în actualul sezon, dintre care 85 de minute duminica trecută, în remiza albă cu Pescara. El e pregătit fizic, poate debuta chiar luni în tricoul "câinilor", contra Iașiului.

Atacantul Mattia Montini l-a recomandat și el conducerii, fiind amic cu Gonnelli. "E un fundaș foarte bun, și puternic, și disciplinat", le-a spus peninsularul șefilor. La rândul său, Mattia l-a convins și pe Lorenzo să lase Italia pentru România. "I-am zis că e un club important și va crește mult în 2019, o să-l ajute și pe el în carieră", a comentat Montini.

Astăzi, dacă nu apare vreun scurtcircuit, o să semneze și Gonnelli, o să fie prezentat și Athanasios Papazoglou. Grecul de 30 de ani a ajuns ieri la un acord cu "câinii", pentru un an și jumătate, mai trebuie doar să treacă azi dimineață examenele medicale.

Atacantul înalt de 1,95 metri nu ar trebui să aibă vreo problemă, mai ales că a bifat deja două meciuri în 2019 pentru Hapoel Haifa, fosta sa echipă. Și el ar putea debuta încă de luni seară sub comanda lui Rednic, de azi se antrenează cu coechipierii. 

Echipa transferurilor lui Rednic

McDermott - Dussaut, Klimavicius, Gonnelli, Aliji (Mustoe) - Zenke, I. Filip (N'Diaye), Atmane, Jaadi - Montini, Papazoglou (Christovao)
Notă: Antrenorul l-a adus și pe Gregory Tade, doar că atacantul francez n-a jucat în niciun meci oficial pentru "câini" și a rupt contractul după operație. z

27 de meciuri a strâns Gonnelli în Serie B pentru Livorno, în rest mai evoluând în liga a treia, la Pontedera

O rup cu Salomao

Diogo Salomao așteaptă și el ziua de azi ca să vadă dacă mai prinde un transfer în Europa, fiind o discuție în liga secundă spaniolă. Apoi, mai rămâne opțiunea lumii arabe. Mijlocașul de 30 de ani e în ultimele 6 luni de contract.

"Câinii" nu știu dacă vor mai obține vreun ban de pe urma lusitanului, astfel că e posibil să ajungă la un acord cu el în aceste zile pentru reziliere. Îi plătesc două salarii, în total 20.000 de euro, și rup înțelegerea cu golgeterul echipei, autorul a 6 goluri în 19 meciuri.

CITEȘTE ȘI:

Lorenzo Gonnelli la Dinamo » Fundașul italian e așteptat să facă vizita medicală

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Februarie 2019, 17:50

Daca Rednic face echipa cu toti astia care i-a adus si va avea si rezultate,inseamna ca se pricepe! Si atunci multi vor trebui sa-l sarute:unii pe obraz,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  31 Ianuarie 2019, 17:05
Postat de departamentul_dd pe 31 Ianuarie 2019, 13:06

Lot de nimica. Zero barat.

Ca si tine,de altfel!

aress123
aress123  •  31 Ianuarie 2019, 14:59
Postat de dinamo_fan pe 31 Ianuarie 2019, 13:16

cu un lot ca asta, n-ati reusit sa ne bateti nici anul asta. mai mult, la ultima intalnire directa ati stat *** o repriza jumate ca sa scoateti un egal. nu e nevoie sa ne ridicam decat un pic si ***.

Parca am avut si un om in minus, nu ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează