FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rednic a refuzat să readucă unul dintre cei mai apreciați străini pe care i-a avut Dinamo

May Mahlangu este unul dintre cei mai buni străini pe care i-a avut Dinamo
May Mahlangu este unul dintre cei mai buni străini pe care i-a avut Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 16:59

May Mahlangu, unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în România în ultima vreme, a ajuns rezervă de lux la Ludogoreț, după plecarea de la Dinamo

Mijlocașul a prins doar un meci ca titular la campioana Bulgariei și ar fi disponibil pentru transfer sau pentru împrumut, dacă s-ar putea face o asemenea afacere.

Agenții lui l-au propus la CFR, dar ardelenii le-au atras atenția că sud-africanul a bifat deja două cluburi în acest sezon și nu mai poate fi legitimat la al treilea, deci reprezentanții jucătorului sugeraseră o mutare imposibilă.

May, 29 de ani, a fost oferit și lui Dinamo sub formă de împrumut, însă "câinii" au declinat propunerea.

Mahlangu a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă pentru Ludogoreț în campionat, deși a adunat doar 114 minute în 4 meciuri. În Europa League a adunat doar 20 de minute în două meciuri și mai are o partidă de Cupă. 

1.000.000 €este cota actuală a lui May Mahlangu 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valii_sv
valii_sv  •  22 Ianuarie 2019, 17:18

Dinamo isi pregateste lotul pentru sezonul viitor si ce sa faca cu un jucator ce vine imprumut pana la vara ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează