FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Reghecampf contraatacă dur în scandalul cu Marcel Popescu: "Ați văzut cine a mințit? E primul om de la Craiova care îi ia partea lui Dinamo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 11:07

Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de Marcel Popescu, imediat după meciul cu CS U Craiova (2-1), că ar fi încercat să-l agreseze (DETALII) . Președintele oltean a susținut și că observatorul de joc, Viorel Ilinca, ar fi văzut incidentul și că acesta ar fi intervenit ca să-l aplaneze. 

Totuși, ieri, pe masa Comisiei de Disciplină nu a ajuns nicio sesizare din partea lui Ilinca. Observatorul avea obligația să-și noteze în raport și să informeze Comisia, dacă faptele au decurs așa cum a susținut Marcel Popescu

Antrenorul Stelei a comentat subiectul pentru GSP.ro și l-a contrat dur pe oltean: 

- Domnule Reghecampf, până la urmă la Comisie nu a ajuns vreo sesizare referitor la presupusul scandal cu Marcel Popescu. 
- Normal că nu am fost citat la Comisia de Disciplină a FRF, pentru că nu am făcut nimic din ceea ce a susținut Marcel Popescu. Inclusiv ziariștii prezenți la fața locului au precizat atunci că nu a fost nimic. Așa cum foarte bine ați sesizat, dacă îl înjuram și săream să îl lovesc pe acest individ, iar observatorul de joc asista la acest incident, ar fi fost obligat să noteze în raport și aș fi fost citat de către Comisia de Disciplină. Habar n-are de regulament! Deci cine a mințit?

- Atunci, de ce credeți că ar fi venit cu asemenea acuze? 
- V-am spus că nu este nimic adevărat din ce spune Popescu. Nu l-am înjurat și nu am încercat să îl lovesc. Astfel de gesturi nu mă caracterizează. Pe el, da, pentru că am citit în presă că a avut astfel de ieșiri în fața unui restaurant din Craiova. L-a înjurat pe Marcel Iancu și l-a lovit... Vă imaginați ce scenă cu acești gladiatori... El nu are nicio funcție la Craiova, probabil ca să nu apară în statele de plată și să nu îl execute Fiscul... Când ai 1 milion euro datorii la Fisc...

- Sugerați că...
- Oamenii din Oltenia se plâng că atunci când vin la București durează 40 minute să traverseze Balșul. Păi dacă Marcel Popescu plătea datoria la Fisc, se putea face cu banii aceștia o centură ocolitoare. Poate ne spun și nouă cei de la Craiova cum îl plătesc, să afle și Fiscul. E primul om din anturajul Craiovei care o compătimește pe Dinamo în ce privește arbitrajele. Suporterii din Oltenia nu au văzut vreodată așa ceva. Păcat pentru acești oameni care iubesc fotbalul de calitate și pentru Craiova, care e un izvor incredibil de talente, că trebuie să asiste la asemenea situații urâte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  08 Octombrie 2016, 00:50

Reghe,un popponar care se arde cu Mimi biciclista ,când vagaboanta manelista nu e acasă și umbla din ppulla în ppulla după fotbaliști.

317827231930285
Alfonso Senior  •  07 Octombrie 2016, 22:27

*** *** *** ,si casa dreaga busuiocu incearca sa inbarlige ,pe suporteri Olteni cu MP. il freaca pe el grija ca MP ii ia apararea lui Dinamo,?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  07 Octombrie 2016, 17:55

Popescu ăsta găseşte audienţă numai la posturile Tv care au un dinte contra Stelei, de exemplu, Look TV !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează