FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Revanșa lui Sergiu Buș » Primul gol pentru atacantul Astrei de la revenirea în România! Interviu cu vârful de 24 de ani: ce relație are acum cu Marius Șumudică!

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 19:10

Ajuns în iarnă la Astra Giurgiu, Sergiu Buș (24 de ani) este într-o revenire de formă. Ieri a reușit să înscrie primul său gol pentru campioana României, chiar în poarta echipei fratelui său, Laurențiu. Astra s-a impus clar, scor 3-0.

Atacantul trecut printre altele pe la CFR Cluj, Gaz Metan, ȚSKA Sofia, Sheffield Wednesday a trecut peste evenimentul nefericit de la meciul cu Genk, când a fost schimbat după doar 19 minute.

- Felicitări, Sergiu! Cum te simți după primul gol în tricoul Astrei?
- Mă bucur mult că am înscris. E foarte important pentru moralul meu, dar și pentru familia mea. Trebuie să o țin pe aceeași linie. Golurile sunt foarte importante pentru un atacant. Reușita îmi dă moral, mai ales că urmează o perioadă grea pentru club, cu 10 meciuri foarte tari.

600.000 €este cota lui Sergiu Buș pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

- A 8-a victorie consecutivă la Astra... Cum e atmosfera în vestiar? Șansele la play-off păreau compromise, însă acum bănuiesc că vă gândiți la titlu...
- E o atmosferă cu totul deosebită, foarte plăcută. Așa era și când am venit. Acum e clar că avem un moral ridicat, însă ne gândim la fiecare meci. Trebuie să fim atenți, o luăm pas cu pas. Apoi, la final, cu voia lui Dumnezeu, putem fi campioni, de ce nu?

- Care e acum relația ta cu Marius Șumudică, a fost acel episod neplăcut când te-a schimbat după doar 19 minute...
- Foarte bună și nu te mint cu absolut nimic. S-a dovedit a fi din nou foarte inspirat, așa cum a fost în multe momente. A introdus un jucător care până la urmă a și înscris. Ce-a fost atunci a trecut, am discutat în vestiar și nu a fost absolut nici o problemă. Mă bucur că a avut încredere în mine și eu i-am răsplătit-o.

- Ai revenit în România după experiențele de la ȚSKA, unde ai fost golgeter, dar și la Sheffield, și în Italia, la Salernitana. La ce te gândești pentru viitor?
- Peste tot pe unde am fost au fost experiențe plăcute. Am învățat de peste tot câte ceva. La Sheffield s-au întâmplat lucruri care nu au depins de mine. Deocamdată vreau să joc cât mai mult, să mă bucur de fotbal. Nu știu unde voi ajunge, de asta se ocupă impresarul meu, Bogdan Apostu.

- Cum a fost întâlnirea cu fratele tău? La final am văzut că ați făcut schimb de tricouri...
- A fost o plăcere să fim adversari. Este a doua oară când se întâmplă asta. E un sentiment ciudat, nu poți să-l explici. Am vorbit la finalul jocului. Asta a fost, noi am fost mai buni ieri. Acum este 1-1 (râde). Primul meci direct l-a câștigat el.

10 goluri 
și 5 pase decisive are Sergiu Buș la ȚSKA Sofia, unde a jucat 20 meciuri 

19 goluri 
și 4 pase decisive a strâns Sergiu în 74 de meciuri în Liga 1 pentru Corona, ASA, CFR, Gaz Metan și Astra

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează