FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rivaldinho atacă din nou: "Dinamo nu știe să facă afaceri! Să învețe de la Becali" » Dezvăluie ce antrenor urma să vină după plecarea lui Contra

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 15:40

După transferul la Levski Sofia, Rivaldinho își exprimă nemulțumirile față de perioada petrecută la Dinamo.

Atacantul brazilian de 23 de ani critică într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor modul în care Dinamo este condusă și evidențiază greșelile făcute de conducere.

"N-am nimic de reproşat nimănui, oamenii au fost în regulă mereu cu mine. Oricum, ceea ce nu pricep e cum de-l lasă pe antrenor să facă orice vrea el. Ştiu că după plecarea lui Contra trebuia să vină Claudiu Niculescu, că Miriuţă n-a fost prima variantă.

Clubul greșește că permite plecarea unor jucători tineri doar că vrea un antrenor sau altul. Dacă nu dau bani pe mine sau pe Busuladzici, de exemplu, de ce ne pierd atât de uşor? Ce-or vrea, să ne ia gratis şi-n două săptămâni să valorăm două milioane de euro ca să ne vândă repede?

Părerea mea e că cei de la Dinamo ar trebui să înveţe de la Becali, de la Hagi, oameni care au dovedit că ştiu cum să facă şi performanţă, şi bani. Serios, Dinamo nu ştie să facă afaceri", a declarat Rivaldinho pentru Gazeta Sporturilor.

Marți, Rivaldinho l-a atacat pe Vasile Miriuță, pentru Fanatik. (Detalii aici)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
demolarii
demolarii  •  01 Februarie 2018, 00:56

Declarație lipsită de claritate. Vrea să îl atace pe Miriuta și da în Mutu și Contra cei care l-au dat gratis pe Busuladzici. Da exemple de manageri pe Becali și Hagi, dar ei nu au avut datoriile lui Dinamo( 16 milioane euro). Când a ieșit din asociație cu ASFC Steaua, Fcsb a lăsat toate datoriile in patrimoniul acesteia....oare ce explicație ar da domnul Păunescu referitor la paguba suferită de statul român?

361257904228032
Adrian Procopovici  •  31 Ianuarie 2018, 22:43

PROBLEMA E CA TOT CE SPUNE NU E TREABA LUI, NICI DE ANTRENOR NICI DE AFACERILE CLUBULUI. EL, TREABA LUI NU SI-A PREA FACUT-O ASA CA OBRAZNICIA DE ACUM ARATA CA PE LANGA FAPTUL CA E VARZA CA FOTBALIST E VARZA SI CA OM.

salatini
salatini  •  31 Ianuarie 2018, 20:38

Dinamo e net peste mizeria blatista fcsb!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează