FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Rivaldinho și-a făcut autoportretul: ”Nu suport alcoolul și țigările, evit discotecile”

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 16:13

Rivaldo junior își schițează pentru GSP.RO autoportretul de băiat cuminte, cu soție acasă, altceva decât un party brasileiro, spunând că este produsul a ceea ce a văzut în propria familie.

- Ce faci în timpul liber?
- Sunt familist. Nu-mi place să ies să pierd nopțile sau să merg prin cluburi. Îmi petrec timpul cu soția, cu Gabriela, timp de calitate, acasă sau ieșim în oraș. Iar când sunt cu familia, stau cu ai mei, e cel mai important lucru din viață.

- Bucureștiul are o viață de noapte activă, tu ești brazilian...
- Nu, nu mă interesează. Nu sunt acel gen, de party boy. Dacă mergem cu toți din echipă să celebrăm ceva, OK, în rest nu-mi place. Prefer să stau acasă sau să ies cu soția la o plimbare sau la un film. (râde) Mă culc devreme noaptea, mă trezesc devreme dimineața pentru fotbal.

"Soția e cea mai bună companie"

 - Ești totuși tânăr, e normal să-ți trăiești viața.
- Am ales să fiu căsătorit de la o vârstă fragedă, știu ce implică această responsabilitate. Sunt în fotbal, nu-mi place să stau singur, soția mea este un sprijin important din toate punctele de vedere, nu sunt un pustnic, dar viața frumoasă nu e doar în cluburi. Nu trebuie să par un ciudat că nu merg la discoteci. Soția mea este o companie plăcută, am ales să mă căsătoresc, cu tot ce presupune. Am avut un model în tata, care a fost la fel. Nici lui, ca și mie, nu i-au plăcut vreodată băutura, țigările.

- Niciodată n-ai încercat?
- N-am băut și n-am fumat niciodată. Nu-mi trebuie. Nu, nu! Am o altă variantă de a-mi trăi viața.

- Poți spune că ești un model pentru tinerii de vârsta ta?
- Nu vreau să fiu considerat diferit. Fiecare alege ce vrea, își trăiește viața cum vrea. Dacă vreunul e impresionat de a-și trăi tinerețea în cluburi și petrecând, OK, e viața lui. Eu îmi văd de a mea.

- Cum ți se pare România, s-a ridicat la nivelul așteptărilor?
- Varianta de a sosi în România a fost total neașteptată. Dar cred că am ales bine, îmi place totul aici, de la oameni și până la oraș. Cu toate că evit centrul pe cât posibil, din cauza aglomerației. Sunt recunoscător acestei țări și oamenilor de aici pentru momentele plăcute din viața mea și, în special, fanilor dinamoviști, care mi-au acordat dragostea lor. Sunt precum cei din Brazilia, focoși, pasionali, te suportă necondiționat.

6 echipe a bifat Rivaldinho înainte de a ajunge la Dinamo: juniorii lui Corinthians, Mogi Mirim, Boavista Porto, Piracicaba, Paysandu și Internacional Porto Alegre B

500.000 €este cota sud-americanului, conform transfermarkt.de

"Am văzut doar centrul Capitalei, mall-ul, eu stau undeva în zona Herăstrău, deci știu foarte bine și parcul, totul mi se pare frumos"
Rivaldinho

"Sunt fericit să-i pot face fericiți pe fanii dinamoviști. Mă opresc cu bucurie pe stradă, simt dragostea lor și vreau să le ofer trofee, în schimb, cu această echipă minunată"  Rivaldinho 

"Nu sunt foarte diferiți brazilienii și românii. Se asemănă mai mult decât se deosebesc. Ca peste tot, sunt și oameni morocănoși și nu-ți zâmbesc sau sunt răi, nu știu de ce, dar așa e în lume"
 Rivaldinho 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alexandru_p
alexandru_p  •  28 Aprilie 2017, 18:23
Postat de John Milne pe 28 Aprilie 2017, 18:08

O sa se supere Mutu si cei trei betivi din echipa .

ce vorbesti ma? pai si mutu e mai familist decat asta micu'. mutu are deja la activ 3 neveste 4 copii ... daca nici asta nu e familist, atunci nu stiu :)

1425838917717550
John Milne  •  28 Aprilie 2017, 18:08

O sa se supere Mutu si cei trei betivi din echipa .

xftw
xftw  •  28 Aprilie 2017, 17:55
Postat de bakunin pe 28 Aprilie 2017, 17:03

***

Ia cu paine.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează